ProfCore stelt team samen voor nieuwe fabriek op Chemelot

23 June 2022

In een unieke samenwerking tussen SABIC en Plastic Energy wordt werk gemaakt van een baanbrekend innovatief recyclingproces. Voor deze nieuwe fabriek stelt ProfCore een kwalitatief hoogwaardig team samen van ervaren vakspecialisten. 

Baanbrekend innovatief recyclingproces
Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van een innovatieve recyclingunit op het Chemelot terrein in Geleen. Het betreft 's werelds eerste commerciële unit die op grote schaal gecertificeerde circulaire polymeren vanuit gebruikt plastic gaat produceren. Een ontwikkeling die een belangrijke bijdrage levert aan een circulaire economie voor plastics. Deze week verscheen een mooi artikel over deze ontwikkelingen in De Limburger.

Op de gloednieuwe plant wordt afvalplastic met een unieke techniek omgezet in olie, die vervolgens weer gebruikt wordt in het productieproces bij SABIC. Hierdoor beschikken klanten van SABIC straks over meer duurzame materialen.

Voor deze nieuwe fabriek stelt ProfCore een kwalitatief hoogwaardig team samen van ervaren vakspecialisten. Hét team dat aan de slag gaat met deze unieke techniek en zo samen met SABIC en Plastic Energy werkt aan een mooiere toekomst.

Meer weten over dit unieke project en de mogelijkheden operator?
Neem een kijkje op www.werkenbijprofcore.nl/spear.

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!