Voor ieder wat wils

Maakindustrie

VOM06956 1000pixels

Stel je voor dat je de meest uiteenlopende producten ziet ontstaan op je werkplek, van geleiders tot autodashboards. Dát is werken in de maakindustrie. Een uitdagende sector met volop kansen voor jou.

Johnson Matthey Maastricht 1080

Ontdek de maakindustrie met ProfCore

In de maakindustrie worden bewerkte grondstoffen en eindproducten gemaakt, vaak klaar voor de verkoop aan de klant. En daar kun jij een rol in spelen! Wil je de stap maken naar deze uitdagende sector of je verder ontwikkelen als procesoperator, logistiek specialist of productiemedewerker? Dan hebben we goed nieuws: bij ProfCore bieden we je gave projecten bij bekende bedrijven in Limburg en Brabant.

Johnson Matthey Maastricht 1500pixels

Voor ieder wat wils

Of je nu net begint of al jaren ervaring hebt, een werkplek voor langere tijd zoekt of juist wat vaker wilt wisselen; bij ProfCore heb je keuze uit tal van bedrijven in de maakindustrie. 

Neem O-I en Mondi Maastricht, die glas en papieren verpakkingen produceren. Of Thomas Regout, die geleiders voor onder meer auto’s maakt. En wat dacht je van Trespa, dat gevelplaten ontwikkelt en verkoopt over de hele wereld? Hier zorg jij dat het productieproces goed verloopt of dat de juiste materialen aanwezig zijn. Daarbij kun je rekenen op onze coaching en begeleiding. 

Vind de baan die bij jou past!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen de maakindustrie? Laat van je horen!