Uw partner binnen de industrie

Waarom ProfCore

PC Automation 1080

U wilt meer focus op uw corebusiness en betere bedrijfsresultaten behalen. Of (tijdelijk) gebruikmaken van de expertise van gekwalificeerde vakspecialisten in de procestechniek en logistiek. De uitkomst? De combinatie van outsourcings-, detacherings- en recruitingsdiensten van ProfCore. 

Geleen Profcore 270619 00102 2000pixels

Maatwerk

Vanuit onze unieke positie zijn we er al 40 jaar voor toonaangevende bedrijven in de chemie-, food- en maakindustrie. We bieden oplossingen die volledig toegespitst zijn op uw organisatie. Daarmee zijn wij uw strategisch partner voor de lange termijn.

ProfCore Detachering biedt u personele flexibiliteit en expertise, door het detacheren van gekwalificeerde vakspecialisten. ProfCore Outsourcing biedt dé oplossing voor uw bedrijfsmatige uitdagingen, door uw productie- en logistieke processen gedeeltelijk of volledig uit handen te nemen. Met voordelen op het gebied van kwaliteit, productiviteit, personele flexibiliteit en veiligheid. ProfCore Recruiting biedt de sleutel tot de juiste vakspecialisten voor een vaste positie binnen uw organisatie.

Met andere woorden: We accelerate your business

Waarom ProfCore?

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06871

Unieke positie

Met onze sterke combinatie van outsourcing, detachering en recruiting ontzorgen we u bij proces-, capaciteits- én flexibiliteits-vraagstukken.

PC Industry 4 0 1080

Expertise

We creëren uw maatwerkoplossing op basis van tientallen jaren ervaring en de laatste ontwikkelingen in de branche.

Geleen Profcore 270619 00145 500 pixels

Partnership

We zijn betrokken bij uw onderneming en adviseren over oplossingen voor de lange termijn.

Ontvang ons gratis magazine

Interesse in de laatste én toekomstige ontwikkelingen binnen de industrie, ProfCore en haar opdrachtgevers?

Xlerate Magazine 2024png
The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07165

We accelerate your business

Met onze dienstverlening helpen we u op een manier die bij u past. Meer weten over onze aanpak? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking. 

Ik kom graag in contact