ProfCore
Nieuws
Website
21 juli 2023

ProfCore viert 25-jarig jubileum - toen en nu

De naam ProfCore viert dit jaar zijn zilveren jubileum. Hoewel ons  bedrijf al bijna 40 jaar actief is binnen de industrie, dragen we dit jaar alweer 25 jaar de naam ProfCore. En daar staan we graag bij stil. We kijken terug op een tijd waarin een hoop is veranderd, behalve dat professionals al een kwarteeuw de kern van ons bedrijf vormen. En wie beter dan die professionals kunnen we ter ere van ons jubileum aan het woord laten? Vandaag collega Roger Kempers.

Roger Kempers, 47 jaar jong, werkte midden jaren 90 al zo’n twee jaar voor ProfCore en keerde 1 januari 2023 terug op het oude nest. Hij werkt nu als procesoperator bij opdrachtgever Covestro op de Brightlands Chemelot Campus. 

“Ik zag dat ProfCore procesoperators zocht voor een pilot plant en ben op gesprek gegaan. Met als doel om mijzelf te kunnen doorontwikkelen, iets dat door ProfCore  wordt toegejuicht. In september start ik dan ook via ProfCore aan mijn opleiding tot procesoperator B. De ontwikkelmogelijkheden waren een belangrijke reden om mijn vast contract bij mijn vorige werkgever op te zeggen. Ik had het idee dat ik meer in mijn mars had; bij ProfCore krijg ik nu die mogelijkheid”, vertelt Roger.

In de ruim 25 jaar dat hij weg is geweest, is er veel veranderd, heeft Roger gemerkt. “De dienstverlening vanuit ProfCore heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Zo houden we nu bij mijn huidige opdrachtgever Covestro in drie ploegen van elk twee man de hele fabriek draaiende met enkel ProfCore-medewerkers. Dat is best bijzonder. Ik ben blij om weer deel uit te maken van ProfCore en kijk ernaar uit om verder te groeien”, besluit hij.

Terug naar het overzicht