ProfCore
Nieuws
Eric Pisters3
10 oktober 2023

Al 34 jaar op zijn plek

Begonnen bij opdrachtgever DSM, werkte collega Eric in zijn 34 jaar bij ProfCore en onze voorloper ADB voor meer opdrachtgevers dan hij zich kan herinneren. Eén ding weet hij wel: hij was op elk moment helemaal op z’n plek! 

“Onder meer doordat ik bij ProfCore altijd de kans heb gekregen om mij te blijven ontwikkelen”, begint hij. “Door het opdoen van ervaring én door het volgen van opleidingen en trainingen die bij mijn mogelijkheden en wensen aansloten”, verduidelijkt Eric, die momenteel werkzaam is als siloplanner bij Vynova Chemelot. 

Welzijn van collega's

Eric is ook secretaris van de ondernemingsraad en is tevens lid van de achterbancommissie. “Ik vind het belangrijk dat er netjes wordt omgegaan met medewerkers en duidelijk met hen wordt gecommuniceerd. Ik ben erg betrokken bij het welzijn van mijn collega’s. Daarvoor is het onder meer belangrijk dat iedereen op de juiste plek zit”, weet hij. 

“Mijn eigen toekomst bij ProfCore? Ik zit in de herfst van mijn loopbaan en verwacht de 12 jaar die mij nog van mijn pensioen scheiden op een fijne manier vol te maken”, besluit Eric.

Terug naar het overzicht