ProfCore
Nieuws
Danny Halmans2 1000pixels
7 december 2023

25 jaar ProfCore en 24,5 jaar Danny!

De naam ProfCore viert dit jaar haar 25-jarig jubileum, Danny Halmans is er bijna vanaf het begin bij geweest: al meer dan 24,5 jaar is hij een van onze collega’s! “3 mei 1999, ik weet het nog precies. Begonnen op de Watertoren in Beek. Dat is al zo lang geleden, die bestaat niet eens meer”, lacht Danny.

Lange loopbaan

Danny neemt ons mee in zijn eigen lange ProfCore historie: “Na de Watertoren ben ik naar DSM Agro Kunstmest (het huidige OCI) gegaan, als vervanger voor iemand die een opleiding ging starten. Dat zou voor een paar dagen zijn, maar er werd al snel gevraagd of ik voor vast wilde beginnen en ik heb daar uiteindelijk 17 jaar via ProfCore gewerkt. Vervolgens naar ACN in de vloeistoffenverlading. Na een hartstilstand via re-integratie en goede begeleiding teruggekeerd. Nu weer vol aan de bak bij Air Liquide in Geleen en ik ben echt hartstikke blij!”. 

Anders en toch hetzelfde

Op de vraag wat er in al die jaren bij ProfCore veranderd is, grapt hij eerst dat hij niet meer in guldens betaald krijgt. Dan serieus: “ProfCore was destijds écht een heel stuk kleiner en misschien wel overzichtelijker. Maar in de loop van de jaren is het eigenlijk steeds een beetje groter en steeds een beetje beter geworden. Wat hetzelfde is gebleven, is het goede gevoel. Dat had ik, dat heb ik en dat denk ik nog lang te houden”. 

Met elkaar

“Ik ben een tijdje uitgevallen en toen heeft ProfCore me heel goed begeleid, ze hebben me heel dichtbij gehouden. Daarnaast heb ik altijd de ruimte en de mogelijkheden gekregen: of het nu ging om studie volgen of om van werkplek en opdrachtgever te wisselen. ProfCore staat voor een goede balans tussen zakelijk en familiair, altijd met elkaar. Ik ben steeds open en eerlijk geweest, dat werd en wordt gewaardeerd en daarom is dit een ‘gelukkig huwelijk’. Dus op naar de zilveren bruiloft volgend jaar!”.

Terug naar het overzicht