ProfCore
Nieuws
Foto behorende bij persbericht HAAN Industrial Group
19 oktober 2023

Mooie ontwikkeling bij zusterbedrijf HAAN Industrial Group

Zusterbedrijf HAAN Industrial Group neemt RevisieBedrijf Zuyd uit Maastricht over. HAAN Industrial Group, dat door deze overname groeit tot meer dan 100 medewerkers, vergroot zo zijn expertise op het gebied van totaal onderhoud en revisie en verstevigt zijn marktpositie in de Euregio.

RevisieBedrijf Zuyd, in de jaren 30 van de vorige eeuw begonnen als technische dienst van een baggeraar, is gespecialiseerd in de (totaal)revisie van productiemachines en het onderhoud van complete machineparken. Naast een revisie- en onderhoudsafdeling heeft RevisieBedrijf Zuyd ook een afdeling engineering en fabricage, waar hoogwaardige machineonderdelen worden ontworpen en gemaakt.

In goede handen bij HAAN Industrial Group

Rob Albertz, de huidige eigenaar en directeur van RevisieBedrijf Zuyd, verhuist mee en gaat zich bezig houden met de verdere professionalisering en uitbouw van het totaal onderhoud en de revisiewerkzaamheden. Albertz: “Ik ben blij dat met de overname de toekomst van RevisieBedrijf Zuyd en haar medewerkers is veiliggesteld en in goede handen is bij HAAN Industrial Group. Ik ben ook verheugd het bedrijf ‘warm’ te kunnen overdragen en komende tijd samen met HAAN de activiteiten op het gebied van onderhoud en revisie verder te laten groeien en professionaliseren.”

Klanten in de industrie nog beter bedienen

Mart Braun, directeur van HAAN Industrial Group: “Met de overname van RevisieBedrijf Zuyd krijgt vooral onze divisie HAAN Industrial Maintenance een stevige groei- en kwaliteitsimpuls, waardoor we onze klanten in de industrie nog beter kunnen bedienen op het gebied van machinebouw, onderhoud, reparaties, revisies en technische ondersteuning. De overname past perfect binnen de groeistrategie van het bedrijf. RevisieBedrijf Zuyd sluit qua bedrijfscultuur ook naadloos aan bij de cultuur binnen onze bedrijvenfamilie en ik kijk uit naar de samenwerking met alle nieuwe collega’s.”

Als zusterbedrijven binnen de holding Koobra Invest, leveren ProfCore en HAAN Industrial Group afzonderlijk, maar ook samen, unieke toegevoegde waarde binnen de industrie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar het overzicht