ProfCore
Nieuws
Geleen Profcore 270619 00102
28 augustus 2023

Focusgroepbijeenkomst Outsourcing op 20 sept

Al bijna 40 jaar lang helpt ProfCore partners in de procesindustrie en logistiek op personeelsgebied en bij het optimaliseren van processen. Dat doen we onder de labels Detachering en Outsourcing. Twee labels die elkaar aanvullen en waarmee we onze partners voorzien van maatwerkoplossingen. 

Outsourcing strategische keuze
Verschillende secundaire processen zoals IT-diensten, schoonmaak of beveiliging worden vaak al uitbesteed. Organisaties besteden echter óók steeds vaker hun productieprocessen en logistieke processen uit. Zoals onze partner SABIC, waar we al vele jaren eindverantwoordelijk zijn voor de logistiek en bepaalde productieactiviteiten. 

Bij SABIC is outsourcing een strategische keuze. De uitbesteding van activiteiten die niet tot de corebusiness behoren, geeft antwoord op de uitdagingen en ontwikkelingen in de veranderende (arbeids)markt. 

Kijkje achter de schermen
Na een aantal succesvolle bijeenkomsten, organiseren wij op 20 september wederom een focusgroepbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst nemen wij stakeholders uit de industrie mee in de strategische voordelen van outsourcing. Daarbij staat een bezoek aan ons outsourcingsproject ProfCore Product Handling bij SABIC in Geleen op het programma.

Benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van outsourcing? Deelname is gratis, aanmelden kan eenvoudig via deze link

Terug naar het overzicht