ProfCore
Nieuws
VOM09491
13 maart 2024

"Ik heb een ProfCore Hart"

Mark Erckens is ondanks zijn leeftijd van ‘pas’ 39 jaar (“en dus nog lang geen 40!”) al een van de oudgedienden bij ProfCore. “In 2006 ben ik via ProfCore begonnen bij VTech in Weert. Daar deed ik meteen allemaal verschillende dingen: van orders picken tot containers laden en lossen. Nadat ik op enkele andere plekken had gewerkt, kwam ik op het Chemelot-terrein in Geleen terecht. Daar ben ik nu leidinggevende bij ons outsourcingsproject ProfCore Product Handling van opdrachtgever SABIC”. 

Overal op mijn plek

“Of het nu in Weert of in Geleen is, door ProfCore voel ik me overal op mijn plek. Er is namelijk helemaal geen verschil tussen hoe ze werken bij de vestigingen: de mensen zijn steeds even hartelijk, er is altijd een luisterend oor, ze denken graag met je mee. Ik vind de familiaire sfeer heel erg belangrijk en als medewerker sta je altijd centraal. Daarom werk ik hier al meer dan 15 jaar met zo ongelooflijk veel plezier en heb ik een echt ProfCore-hart ontwikkeld!”. 

Gevoel van een schoolreisje

Gevraagd naar zijn ProfCore hoogtepunt is Mark duidelijk: “Ja! Daar steekt een project met kop en schouders bovenuit: er was een DSV-project in Gent en daar moesten we een week lang met 16 man naar toe. Overdag keihard werken om het logistieke proces van Volvo op te zetten en dan ’s avonds met de hele groep uit eten en naar een hotel. Een week lang van huis met de hele groep: het leek wel een schoolreisje!”, besluit Mark lachend.

Terug naar het overzicht