Helemaal op je plek
waarom ProfCore

Wij zijn profcore

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Al 40 jaar helpen we bedrijven in Limburg en Brabant die actief zijn in de food, chemie en maakindustrie. En daar liggen mooie kansen voor jou! Je werkt voor een van deze bedrijven en kunt altijd rekenen op ons: een club met betrokken collega’s die jou ondersteunen bij je loopbaan.  

 

Onze beloftes

Dat jij helemaal op je plek zit, is voor ons het allerbelangrijkst. Hoe we daarvoor zorgen? Dat zetten we voor je op een rijtje.

1

Altijd een baan die bij je past

Met zoveel gave werkplekken (meer dan 80!) in de procestechniek en logistiek durven we het gerust te zeggen: wij hebben altijd een job voor jou. Natuurlijk moet je baan ook in je leven passen. Daarom heb je veel keuze in de invulling ervan. Denk aan kortere of langere projecten en de locatie van de werkplek, maar ook of je ploegen- of dagdiensten wilt draaien.

 

2

Wij zien je en zijn er voor je

Jij doet je best op je werkplek, wij doen ons best voor jou. Je kunt altijd terecht bij je collega’s op kantoor en op je werkplek. Ook is je ProfCore Project Manager er écht voor jou, om je loopbaan uit te stippelen of voor een luisterend oor.

Je salaris, pensioen en verlof zijn goed geregeld. En met gezondheidschecks en korting op je sportschoolabonnement helpen we je om fit te blijven. 

3

Groeien doen we samen

Onze plannen zijn groot: we willen nog meer bedrijven vooruithelpen. Dat kan alleen met jou en andere vakspecialisten die zich blijven ontwikkelen. 

Wil je carrière maken? Dan zeggen wij: ga ervoor! Je kunt een opleiding volgen op onze kosten, doorgroeien naar een andere functie of werkplek én binnen ProfCore switchen van sector. Ook je rij-opleiding zien we als een investering om jou op de juiste plek te krijgen! Kortom: bij ons heb je geen baantje, maar een loopbaan. 

4

Flexibel met toch een vaste baan

Wel zo fijn, om volop keuze te hebben in hoe en waar je werkt. Maar dan wil je ook zeker zijn dat je elke maand je salaris op je rekening krijgt. En dat je nooit hoeft stil te zitten, toch? Je kunt rekenen op een contract bij onze gezonde organisatie. En mocht een werkplek niet bij je passen of loopt een project af. Dan helpen wij je aan een nieuwe plek.

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten

Hadden we het al gehad over onze gezellige bedrijfsuitjes en personeelsvereniging? Binnen ProfCore gaan we voor plezier óp je werk, maar zeker ook daarbuiten! Dus zorgen we voor de nodige ontspanning en binding met je collega's. En daarin worden ook jouw familieleden niet vergeten!

THCB631

De baan die bij je past

Ploegen- of dagdienst? Bij één bedrijf aan de slag of elke paar jaar op een andere werkplek? Chemie-, food- of liever de maakindustrie? Bij ProfCore kies jij hoe en waar je wilt werken. Met meer dan 80 bedrijven vinden we altijd de baan die bij je past. Zo zit je helemaal op je plek.

Bekijk alle vacatures

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om me om te laten scholen bij ProfCore aangezien ik nu in een andere sector werk?

Bij ProfCore hebben we veel mogelijkheden bij verschillende projecten. Door deze verschillende mogelijkheden is er een breed scala aan profielen passend voor onze vacatures. We kijken altijd naar een werkplek waar jij helemaal op je plek zit, passend bij jouw kennis en kunde. Zodra deze plek niet meer aansluit bij jouw wensen en ambities zorgen we samen voor een nieuwe gave werkplek. Je bent dus altijd van harte welkom bij Team ProfCore!

Kan ik via ProfCore een cursus of opleiding volgen?

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij mooie projecten in jouw regio. Daarnaast kun je opleidingen volgen tot Procesoperator niveau A, B of C en tot Logistiek teamleider of Logistiek medewerker. Ook kun je bij ons je hef- en reachtruck certificaat of overige cursussen behalen die je nodig hebt om goed aan de slag te kunnen gaan.

Kan ik via ProfCore een vast contract krijgen?

Bij ProfCore vinden we het belangrijk dat je flexibel kunt werken maar gegarandeerd een vaste baan hebt. Zodra je bij ons in dienst komt ontvang je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar als de samenwerking van beide kanten goed bevalt zetten wij deze arbeidsovereenkomst uiteraard om in een contract voor onbepaalde tijd. 

Hoe werkt de bonusregeling van €1500 netto in het eerste jaar?

In het eerste jaar hanteren wij een bonusregeling waarbij je mag kiezen tussen het behalen van je rijbewijs of de bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto. Voor de voorwaarden of vragen over deze regeling kun je kijken op ons Intranet of terecht bij jouw Project Manager. 

Ik ben jonger dan 18 jaar, zijn er dan passende vacatures binnen ProfCore?

Als je nog geen 18 jaar bent, mag je een aantal werkzaamheden niet uitvoeren. Je mag bijvoorbeeld niet met gevaarlijke stoffen of op plekken met lawaai werken. Daarnaast zijn er ook regels verbonden aan je werktijden. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je interesse in een baan bij ProfCore? Neem dan graag contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Hoe kan ik solliciteren bij ProfCore en hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

We zijn verheugd dat jij bij ons wil solliciteren! Je mag solliciteren via de vacatures op onze website, maar je mag ook een van onze recruiters rechtstreeks benaderen. Dit kan eenvoudig telefonisch, via WhatsApp of via mail. 

We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er gelijk een klik van beide kanten? Dan verwelkomen we je graag bij Team ProfCore. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om middels een rondleiding onze projecten beter te leren kennen.