Helemaal op je plek als
proces­operator

PC Hero Procesoperator crop LP

Werken in de procestechniek

Ruimte om te groeien in je baan als procesoperator én altijd werk en inkomen. Klinkt goed? Het wordt nog beter! Via ProfCore ga je aan de slag bij interessante industriële bedrijven in Limburg en Brabant, of je nu al gecertificeerd of nog in opleiding bent. In een technische omgeving houd je ingewikkelde processen op een veilige en verantwoorde manier draaiende. Daarbij krijg je persoonlijke begeleiding en scholing vanuit ons.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07161

De baan die bij je past

Ploegen- of dagdienst? Bij één bedrijf aan de slag of elke paar jaar op een andere werkplek? Chemie-, food- of liever de maakindustrie? Bij ProfCore kies jij hoe en waar je wilt werken. Met meer dan 80 bedrijven vinden we altijd de baan die bij je past. Zo zit je helemaal op je plek.

Bekijk alle operator vacatures
Geleen Profcore 270619 1500pixels

En als je meer wilt ...

Dan is er heel veel mogelijk. Met je ProfCore Project Manager kies je de juiste werkplek en geef je je loopbaan vorm. Als jij laat zien dat je het in je hebt en vooruit wilt, krijg je alle kansen om je verder te ontwikkelen. Zo kun je opleidingen en cursussen volgen en doorgroeien naar operator A, B en C of logistiek supervisor. Om vervolgens door te groeien binnen ProfCore naar een andere functie of sector, passend bij jouw ambities.

En loopt het op je huidige werkplek niet zoals je hoopte? Dat kan natuurlijk gebeuren. Ook dan is je Project Manager er voor je en zoeken jullie samen een oplossing.

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten

Ontdek waar jij aan de slag kunt

Shutterstock chemelot 1500

Chemie

Volop innovatie en ontwikkelkansen binnen de chemie.

Johnson Matthey Maastricht 170719 00020 website

Maakindustrie

Voor ieder wat wils binnen de maakindustrie.

Industrie3

Food

Alle keuze voor jou binnen de food.

Veelgestelde vragen

Kan ik via ProfCore een cursus of opleiding volgen?

ProfCore biedt jou een fijne werkplek bij mooie projecten in jouw regio. Daarnaast kun je opleidingen volgen tot Procesoperator niveau A, B of C en tot Logistiek teamleider of Logistiek medewerker. Ook kun je bij ons je hef- en reachtruck certificaat of overige cursussen behalen die je nodig hebt om goed aan de slag te kunnen gaan.

Kan ik via ProfCore doorgroeien naar een andere functie?

Groeien doen we samen – we staan voor je klaar om je loopbaan vorm te geven. Samen met je Project Manager en HR blijven wij op de hoogte van jouw ambities en zorgen wij dat we kunnen bijdragen aan jouw persoonlijke groei. Met meer dan 80 werkplekken, is het voor jou echt mogelijk om door te groeien via ProfCore.

Hoe werkt de bonusregeling van €1500 netto in het eerste jaar?

In het eerste jaar hanteren wij een bonusregeling waarbij je mag kiezen tussen het behalen van je rijbewijs of de bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto. Voor de voorwaarden of vragen over deze regeling kun je kijken op ons Intranet of terecht bij jouw Project Manager. 

Bouw ik via ProfCore pensioen op?

Via ProfCore bouw je vanaf de eerste dag van je indiensttreding pensioen op. Je neemt verplicht deel aan de geldende pensioenregeling. Je bent automatisch ook verzekerd voor het nabestaandenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid. 

Hoe kan ik solliciteren bij ProfCore en hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

We zijn verheugd dat jij bij ons wil solliciteren! Je mag solliciteren via de vacatures op onze website, maar je mag ook een van onze recruiters rechtstreeks benaderen. Dit kan eenvoudig telefonisch, via WhatsApp of via mail. 

We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er gelijk een klik van beide kanten? Dan verwelkomen we je graag bij Team ProfCore. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om middels een rondleiding onze projecten beter te leren kennen.