ProfCore
Nieuws
Ontwerp zonder titel 98
3 juli 2024

Ambassadeur aan het woord

Een van onze ambassadeurs die we graag aan het woord laten is Micky Notermans.  “Ik heb me bij ProfCore ontzettend goed kunnen ontwikkelen”, vertelt hij enthousiast. 

KANS GEKREGEN

“Ik weet nog goed dat ik meer dan 5 jaar geleden bij ProfCore ging praten om te kijken of er iets mogelijk was”, blikt Micky terug. “Ik had geen enkele opleiding afgerond en had nauwelijks relevante werkervaring. Maar ik kreeg van de mensen bij ProfCore een kans. En een baan! Dat was het begin van een mooie reis, waarin ik alle mogelijkheden kreeg om stappen te maken”.

DIPLOMA’S

Tijdens zijn eerste job ging Micky naast de dagelijkse werkzaamheden meteen aan de slag om zijn VAPRO A te halen. “Erg fijn dat ik die mogelijkheid kreeg via ProfCore, daar heb ik meteen gebruik van gemaakt. Met dat diploma op zak kon ik doorgroeien naar operator. De combinatie van werken en leren beviel me zo goed, dat ik vervolgens ook nog VAPRO B in de procestechniek ben gaan doen. En met succes: onlangs kreeg ik te horen dat ik geslaagd was!”, lacht Micky.

TROTS EN DANKBAAR

“Ik ben er trots op dat ik nu gecertificeerd ben, dat is tegenwoordig goud waard. Mijn doel is om ook nog VAPRO C te gaan halen, zodat ik naar de meetkamer kan of zelfs een leidinggevende functie kan krijgen. En al deze stappen heb ik kunnen maken door ProfCore. Eerst omdat ze in mij geloofden, daarna omdat ik via hen deze twee opleidingen mocht doen. Dat zal ik van mijn leven niet vergeten, daar ben ik ze altijd dankbaar voor!”, sluit Micky af.

Terug naar het overzicht