ProfCore
Nieuws
Steph Feijen Koobra invest website
1 juni 2023

Steph Feijen nieuwe adviseur bij Koobra Invest B.V.

Steph Feijen treedt per 1 juni 2023 toe tot de RvA van Koobra Invest BV. Koobra Invest is het familiebedrijf achter o.a. ProfCore Group, HAAN Industrial Group en Veli Vastgoed & Projectontwikkeling. Steph Feijen vervangt Leo Lindelauf, die in juni 2023 na een verbintenis van acht jaar regulier aftreedt.

Familiebedrijf Koobra Invest

Koobra Invest is een solide familiebedrijf, waar mensen het verschil maken. De bedrijven van Koobra Invest zijn in staat om een tijdelijke piek of permanente behoefte naar specialisme voor productie, logistiek of machineonderhoud op te vangen. Van turn-key projecten tot complete outsourcing van activiteiten. Bij Koobra Invest werken ruim 650 vakmensen, die werken in de productie, logistiek, industrie en techniek in Zuid-Nederland. 

Steph Feijen

Steph Feijen (63) is tevens voorzitter RvT bij Sevagram en voorzitter RvT bij het Vista College. Daarnaast heeft Feijen een aanzienlijke staat van dienst en ervaring binnen familiebedrijven. Als Algemeen Directeur en Lid Raad van Bestuur was hij ruime tijd werkzaam bij Vebego International B.V. Steph Feijen is woonachtig in Heerlen en is ook lokaal maatschappelijk erg betrokken bij diverse initiatieven. 

Giel Braun sr: “We zijn Leo Lindelauf zeer dankbaar voor de professionele en constructieve wijze waarop hij de afgelopen jaren heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van ons familiebedrijf. Ik kijk erg uit naar de samenwerking met Steph Feijen. Zijn brede ervaring binnen grote familiebedrijven en binnen de dienstverlening, sluit goed aan op de doorontwikkeling van ons bedrijf.”

Steph Feijen Koobra invest
Terug naar het overzicht