Wie is ProfCore?

Over ons

Industrie 2000pixels

ProfCore is dé partner voor opdrachtgevers in de procestechniek en logistiek. We ondersteunen bedrijven in Limburg en Brabant bij personeels- en productievraagstukken. Onze professionals vervullen daarbij de hoofdrol.

Geleen Profcore 500pixels

Al jarenlang dé partner

Onze wortels liggen op het huidige industriecomplex Chemelot. In 1985 ontstond ons bedrijf, waar we diensten verleende op het toenmalige DSM-terrein. Gedurende de jaren die volgden ontwikkelde ons bedrijf zich op Chemelot én daarbuiten.

Sindsdien helpen we bedrijven in de chemie-, food- en maakindustrie vooruit. Zo versterken onze gekwalificeerde vakspecialisten ondernemingen voor kortere of langere tijd én optimaliseren we logistieke en productieprocessen.

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06041

Aandacht voor onze mensen én expertise

Sinds onze oprichting zijn we enorm gegroeid: we hebben meer dan 500 vakspecialisten in vaste dienst. Dat maakt ons een van de grotere personele dienstverleners in de industrie in het zuiden. We werken onder de vlag van familiebedrijf Koobra Invest

Onze succesformule ligt dan ook bij persoonlijke aandacht. We investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers, begeleiden ze en zorgen dat ze hun vakkennis actueel houden met opleidingen.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07200

Helemaal op je plek bij ProfCore

Ons streven is dat professionals, opdrachtgevers en leveranciers helemaal op hun plek zitten bij ProfCore. Is een medewerker niet happy op een werkplek? Dan zoeken we samen een oplossing. Daar plukken medewerkers én opdrachtgevers de vruchten van. Daarnaast vinden we het belangrijk om óók fysiek dicht bij onze partners te staan. Daarom werken we vanuit vier locaties in Limburg: op onze kantoren in Geleen, Weert en Venlo en op de Brightlands Campus.

IMG 6109

Midden in de maatschappij

Door vergrijzing en onbekendheid met het vakgebied groeit het tekort aan technisch talent. Daar brengen we samen met de overheid, het onderwijs en het bedrijfsleven verandering in. Met diverse initiatieven promoten we technische banen bij vakspecialisten in spe. Zo lanceerden we de ProfCore Experience waarmee jongeren en zij-instromers het vakgebied ervaren met virtualrealitybrillen en een escaperoom. 

Daarnaast nemen we deel aan initiatieven van Stichting Procestechniek & Maintenance Limburg.

Ontvang ons gratis magazine

Interesse in de laatste én toekomstige ontwikkelingen binnen de industrie, ProfCore en haar opdrachtgevers?

Xlerate Magazine 2024png