ProfCore
Nieuws
Banenmarkt weert
5 oktober 2023

ProfCore 6 oktober aanwezig op banenmarkt in Stadhuis Weert

Vrijdag 6 oktober van 14.00 tot 17.00 uur is er een banenmarkt in het stadhuis van de gemeente Weert. Meer dan 60 werkgevers presenteren daar de verschillende mogelijkheden op arbeidsmarktgebied. ProfCore laat de vele mogelijkheden voor startende en ervaren vakspecialisten binnen de procesindustrie en logistiek zien. 

Op de banenmarkt kun je als werkzoekende ‘speeddaten’ met allerlei werkgevers uit de regio. Iedereen is welkom! Het doel is dat ondernemers en werkzoekenden elkaar kunnen ontmoeten. De banenmarkt wordt georganiseerd door Werk.Kom.

Collega's Recruiter Selina en Project Manager Kevin zullen namens ProfCore aanwezig zijn en gaan graag in gesprek over jouw wensen als werkzoekende. Om vervolgens te vertellen wat ProfCore voor jou kan betekenen in deze zoektocht.

Wij ontmoeten je graag tijdens deze banenmarkt. Je kunt gratis en vrijblijvend binnenlopen op vrijdag 6 oktober van 14.00-17.00 uur aan de Wilhelminastraat 101 te Weert (Stadhuis Weert).  Via het openbaar vervoer (bus of trein) is het stadhuis goed bereikbaar. Je auto parkeren kan in de parkeergarage onder het stadhuis.

Terug naar het overzicht