ProfCore
Nieuws
Tygo2 850pixels
14 november 2023

Belang van actieve communicatie

Tygo is een van onze vier Project Managers op industriesite Chemelot, waar in totaal meer dan 200 ProfCore-medewerkers actief zijn. Daar is hij momenteel verantwoordelijk voor 9 projecten en is hij het eerste aanspreekpunt voor 55 van onze medewerkers. 

In-house bij opdrachtgever 

“Op woensdag zit ik deels in-house bij opdrachtgever Air Liquide, met 35 medewerkers ‘mijn’ grootste project. Iedereen kan hier op kantoor binnenlopen. Maar ook voor de overige medewerkers ben ik niet ver weg”, verwijst Tygo naar de uitvalsbasis van ProfCore op Brightlands Chemelot Campus. 

“Ik vind het belangrijk dat elke medewerker zich gezien en gehoord voelt. Daarom vind je me ook vaak op de werkvloer, tussen de medewerkers”, vervolgt hij. “Ik vind actieve communicatie erg belangrijk. De meeste medewerkers zoek ik wekelijks of tweewekelijks op. Anderen moet je gewoon lekker hun gang laten gaan; die zie ik dan om de twee maanden. Het is maar net waar iemand behoefte aan heeft”, vertelt Tygo.

Regelmatig contact

“Door het regelmatige contact weet je goed wat er eventueel bij iemand speelt − op de werkvloer en thuis. Ik stel dan ook regelmatig de vraag of iemand op z’n plek is. Dat is in de eerste plaats belangrijk voor diegene zelf, maar ook voor het team”, weet hij. “Of ik zelf op mijn plek ben? Zeker. Ik heb het erg naar mijn zin en ben erg blij dat ik twee jaar geleden na mijn studie voor ProfCore heb gekozen. Ik krijg alle kansen om mezelf te ontwikkelen én haal veel energie uit de contacten met “mijn” medewerkers en klanten”, sluit hij af.
 

Tygo3
Terug naar het overzicht