Volop innovatie en ontwikkelkansen

Chemie

Industrie 2000pixels

Denk je bij de chemische industrie alleen aan vieze fabrieken, dan heb je het mis. Deze sector biedt tal van uitdagingen, afwisseling en doorgroeimogelijkheden voor jou als procesoperator, logistiek of productiemedewerker! 

Industrie 2000pixels

Ontdek de chemie met ProfCore

Startups, kleinschalige pilot plants, maar ook multinationals: via ProfCore kom je terecht in omgevingen met volop ontwikkelkansen, nieuwe technologieën en complexe processen. Je leidt deze processen in goede banen of beheert bijvoorbeeld de voorraad chemicaliën. Zo help je grondstoffen te ontwikkelen waarmee onmisbare producten worden gemaakt. Van medicijnen tot auto’s en van computers tot kunststoffen!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07761

Meer dan 200 collega's gingen je voor

Wil je binnen een startup of pilot plant bijdragen aan de ontwikkeling van een baanbrekend product? Of juist focussen op één productielijn bij een internationaal miljoenenbedrijf? Bij ProfCore kun je alle kanten op. Je ontwikkelt je razendsnel binnen de chemie-industrie en leert nieuwe skills. En niet op de minste plekken! Zo werk je bijvoorbeeld bij Chemelot in Geleen – een van de grootste chemieparken van Nederland – of op de Brightlands Campus. 

Meer dan 200 ProfCore-collega’s gingen je al voor. Zij werken aan gave projecten voor bedrijven als SABIC, Sitech, Avantium, SPEAR, OCI, Vertoro en Coolbrook. Extra interessant: op veel van deze plekken wordt gewerkt aan oplossingen voor een mooiere wereld. Neem een innovatieve recyclingunit die plastic omzet in grondstoffen en de productie van anti-reflectieve coating waarmee zonnepanelen nog meer energie opnemen. Of de productie van klimaatneutrale brandstof met houtpulp. Daar kun jij deel van uitmaken! 

Vind de baan die bij jou past!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen de chemie? Laat van je horen!