Afwisselend werk

Logistiek

Prof Core 1800pixels

Ga je aan de slag als specialist in de logistiek? Dan zorg jij dat fabrieken in de chemie-, food- en maakindustrie hun producten kunnen maken. Want dankzij jou komen grondstoffen en productonderdelen op de juiste plek terecht. Daar komen veel mooie uitdagingen bij kijken. 

Geleen Profcore 270619 00089 bew social

Ontdek de logistiek met ProfCore

De logistiek biedt afwisselend werk voor jou. Zo vervoer je goederen met de heftruck naar de laad- en losplaatsen of beheer je het magazijn en de voorraad. Bij ProfCore hoef je in elk geval nooit stil te zitten: via ons ben je altijd zeker van werk bij bekende namen in Limburg en Brabant.

Fotosocial 1500 pixels

Afwisselend werk

Waar in de logistieke sector jij helemaal op je plek zit? Dat onderzoeken we samen. Met tientallen bedrijven – klein, groot, nationaal en internationaal – om uit te kiezen, is er altijd een job die bij je past. Denk aan gave projecten bij ICL, OCI Nitrogen, SABIC en Fibrant. Stuk voor stuk bedrijven die zitten te springen om jouw vakkennis als logistiek specialist! Een groot voordeel als je ons komt versterken: we bieden je alle kansen om die kennis voortdurend bij te spijkeren. Met cursussen en opleidingen en via persoonlijke begeleiding door je projectmanager.

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06645

Aan de slag in de logistiek, maar geen hef- of reachtruckcertificaat?

Dan hebben we een mooi aanbod voor je. Via een intern traject bij ProfCore kun je in 2 weken je heftruckcertificaat behalen, in 4 weken leiden we je op tot chauffeur van de heftruck met dubbele vorken of de terminaltrekker. Je volgt de opleiding en wordt goed begeleid bij ons project ProfCore Product Handling. Dat doe je bij een van de grootste chemieparken van Nederland: Chemelot in Geleen. Klaar met de opleiding? Dan ben je goed voorbereid op mooi werk binnen de logistiek. Met een Project Manager van ProfCore zoek je een werkplek waar jij blij wordt. Ideaal als je je wilt omscholen of toe bent aan een nieuwe stap. Je kunt straks alle kanten op binnen de logistieke sector!

Vind de baan die bij jou past!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen de logistiek? Laat van je horen!