ProfCore
Nieuws
Peter Vallinga 1500pixels
21 december 2023

ProfCore is mijn plek

Peter Vallinga wordt door zijn collega’s omschreven als ‘ontzettend betrokken’ en ‘die maak je niks wijs’. Twee mooie typeringen voor een collega die al bijna 13 jaar voor ons aan het werk is bij Air Liquide in Geleen en lid is van de OR. “Met mijn werkzaamheden voor de OR krijg ik een kijkje in de keuken van het bedrijf. Ontzettend leerzaam en heel interessant”.

Altijd welkom gevoeld

Met zijn 62 jaar heeft Peter al een lange staat van dienst: “16 jaar lang een eigen zaak gehad in bloemen en planten, daarna containers gereden op de vrachtwagen. Ik werd door een vriend getipt over ProfCore. Dan hoefde ik niet meer 7 dagen per week te werken zoals in de bloemenhandel en dan maakte ik niet meer zulke lange dagen als op de vrachtwagen. Vanaf dag een voelde ik me welkom en ik ben in bijna 13 jaar niet één keer met tegenzin gaan werken!”.

Hart voor de zaak

“Ik heb altijd het beste voor met het bedrijf en ik ben een gedreven persoon. Zo ben ik altijd een half uur of drie kwartier voor de begintijd aanwezig, dat geeft ook aan dat ik er graag ben. Ik werk met heel veel plezier en ik word gewaardeerd als collega. Ik denk ook heel graag met ProfCore mee en kom met ideeën voor verbeteringen, omdat ik hart voor de zaak heb en omdat ik hier echt op mijn plek ben!”. 

Terug naar het overzicht