ProfCore
Nieuws
Kevin Thiessen 2000pixels 2022
5 juni 2023

Unieke kans voor procesoperators

In acht kleinschalige plants wordt baanbrekend onderzoek gedaan op het gebied van hoogwaardige materialen en duurzame technologieën. Een unieke kans voor procesoperators om te werken aan innovatieve processen.

ProfCore is er trots op om voor deze pilot plants procesoperators A, B en C te mogen werven. In de pilot plants worden innovatieve processen, installaties en technologieën getest en geoptimaliseerd, met als doel deze later op grotere schaal toe te passen in een industriële fabriek. Dé kans voor procesoperators om te werken in een hightech omgeving met de mogelijkheid unieke kennis en ervaring op te doen. Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de bouw van Vertoro en Coolbrook, twee van de innovatieve pilot plants.

Innovatieve projecten

Enkele namen achter de pilot plants zijn de bedrijven Avantium, Coolbrook, Covestro en Vertoro. Stuk voor stuk bedrijven waar gewerkt wordt aan baanbrekende innovatieve projecten. Zo wordt er o.a. gewerkt aan de productie van anti-reflectieve coating om energieopname van zonnepanelen te vergroten. In andere pilot plants wordt gewerkt aan een CO2-neutraal productieproces met technologie gebaseerd op raketwetenschap op straalmotoren, maar ook aan de productie van klimaat neutrale brandstof gemaakt van houtpulp.

Unieke kans operators A,B,C

De pilotplants op de Brighlands Chemelot Campus bieden operators een unieke mogelijkheid we werken in een hightech omgeving aan innovatieve en duurzame projecten. Een unieke kans om te werken aan baanbrekende procesen en bij te dragen aan oplossingen voor enkele van 's werelds grootste uitdagingen!
 

Ben jij als procesoperator toe aan een nieuwe uitdaging? Laat deze unieke kans dan niet aan je voorbijgaan! De mogelijkheid om bij te dragen aan de oplossing voor enkel van ’s werelds grootste uitdagingen, krijg je niet elke dag!

Terug naar het overzicht