ProfCore
Nieuws
Foto Sylvana 2 1500 pixels
4 januari 2024

Hopelijk vier ik hier ook ooit mijn 25-jarig jubileum!

Onze collega Sylvana was er maar wat trots op toen ze bij ProfCore aan de slag kon: “Ik had in het verleden via een andere werkgever al met ProfCore te maken gehad. Toen mijn partner op zoek moest naar een nieuwe baan, heb ik hem ProfCore geadviseerd omdat ik dat destijds al een prettig bedrijf vond. Hij is nog steeds heel tevreden en ik heb er daarna ook bewust voor gekozen. Het was voor mij bijna niet meer dan logisch dat ik ooit naar ProfCore zou gaan”.

Formule 1 en voetbal

Samen met één andere vrouwelijke collega wordt Sylvana omringd door meer dan 40 mannen op de werkvloer. “Ja, dan kun je wel raden waar het op maandagmorgen als eerste over gaat: formule 1 en voetbal! Geen probleem hoor, wij staan ons mannetje wel. En wij geven de mannen ook wat mee op het gebied van orde en netheid: de mannen om me heen weten ook wat opruimen is! Het bevalt me gewoon supergoed en ik ben wel wat gewend op dat gebied, bij mijn vorige werkgever VDL Nedcar was het ook een mannenwereld.”

Typisch ProfCore

Gevraagd naar wat in haar ogen nou typisch ProfCore is, is Sylvana heel stellig: “De menselijkheid van de organisatie! Op het moment dat ik het écht even nodig had, waren ze er voor mij. Daar ben ik ProfCore dankbaar voor en dat vertrouwen in mij wil ik ze dan ook heel graag teruggeven. Ik weet dat het nog ver weg is, maar ik hoop dat ik hier ook ooit een 25-jarig jubileum mag vieren. Het voelt namelijk gewoon goed om hier te mogen werken!”.

Terug naar het overzicht