ProfCore
Nieuws
Foto 3 Marnix Wijers 2022 1800 pixels web
11 februari 2022

ProfCore verwelkomt nieuwe operationeel directeur

Per 1 maart treedt Marnix Wijers als operationeel directeur toe tot het managementteam van ProfCore. Daarmee wordt Wijers verantwoordelijk voor het operationeel en commercieel beleid van de labels Detachering en Outsourcing.

Marnix Wijers (50) maakt de overstap vanuit Boels Rental dat wereldwijd in de top 10 verhuurbedrijven staat. Wijers vervulde de afgelopen 16 jaar diverse (internationale) managementfuncties bij Boels. In zijn meest recente functie had hij als Business Director de verantwoordelijkheid voor de verhuuractiviteiten in Duitsland. 

Wijers: “Met veel enthousiasme ga ik mijn nieuwe uitdaging bij ProfCore aan. Een écht ambitieus familiebedrijf waar de mens en klant centraal staat, gecombineerd met een duidelijke lange termijnvisie. Op het gebied van groei, maar zeker ook op het vlak van duurzaamheid en innovatie. Ik zie het als een uitdaging om samen met alle betrokken collega’s de groei verder voort te zetten en vanuit mijn ervaring het serviceniveau binnen het label Detachering verder te verbeteren. Daarbij het label Outsourcing verder uit te bouwen en door te ontwikkelen, om ProfCore dé partner voor ontzorging te laten zijn voor bestaande en nieuwe klanten.”

Algemeen directeur Jos Crijns en financieel directeur Jean-Paul van Velzen blijven als bestuurders eindverantwoordelijk voor ProfCore.
 

Terug naar het overzicht