ProfCore
Nieuws
Vibrantz Okt22 internet 014
14 september 2023

ProfCore verwelkomt nieuwe opdrachtgever Vibrantz

ProfCore ondersteunt al 40 jaar enkele van de grootste namen in de chemie, food- en maakindustrie. Onze relaties gaan vaak vele jaren terug. Maar natuurlijk gaan we ook geregeld nieuwe samenwerkingen aan. 

Zo hebben we pas Vibrantz verwelkomd als nieuwe opdrachtgever en daar zijn we trots op. Wist u dat Vibrantz wereldwijd de grootste producent is van kleurenpasta’s en kleursystemen? Dankzij het brede portfolio biedt het bedrijf uit Sittard klanten hightech oplossingen voor de meest complexe uitdagingen op het gebied van prestaties, kleur en uiterlijk.

Volop ontwikkelmogelijkheden voor onze collega’s
In de nieuwe samenwerking start een handvol ProfCore-vakspecialisten als Allround Operator binnen Vibrantz. Vibrantz vindt het belangrijk medewerkers allround inzetbaar te maken. Onze specialisten krijgen dan ook de kans op verschillende werkplekken te rouleren en zo hun kennis te verbreden. Kortom: een erg interessante werkplek voor onze collega’s, met volop ontwikkelmogelijkheden!

Maarten de Groen is als onze Project Manager het vaste aanspreekpunt voor zowel medewerkers als de opdrachtgever: “Op dit moment werken er vier ProfCore-collega’s bij Vibrantz. Binnenkort komen er nog twee bij. We kijken uit naar een fijne samenwerking, die voortvarend van start is gegaan!”

We accelerate your business en helpen u vooruit op de manier die het beste bij ú past. Via Detachering of Outsourcing. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

 

Terug naar het overzicht