ProfCore
Nieuws
Foto Frank Niessen en Giovanni Philippen 1500pixels
24 september 2021

HAAN Industrial Group en ProfCore betrekken samen nieuw kantoorpand in Weert

Zusterbedrijven HAAN Industrial Group en ProfCore betrekken samen een bedrijfspand aan de Schatbeurderlaan in Weert. Voor HAAN Industrial Group is het de tweede vestiging, naast het hoofdkantoor in Meerssen. ProfCore verhuist van een ander pand in Weert naar het nieuwe, gezamenlijke onderkomen.

HAAN Industrial Group geeft met zijn tweede vestiging gestalte aan zijn groeiambities in Noord- en Midden-Limburg, waar ProfCore al stevig voet aan de grond heeft, maar nog verder wil groeien. ProfCore heeft, naast het hoofdkantoor in Geleen, ook nog vestigingen in Eindhoven en Venlo.

Groeiambities waarmaken

De vestiging van HAAN Industrial Group betreft een kantoor van HAAN Industrial People, de detacheringstak en een van drie divisies van het bedrijf. HAAN Industrial People levert vakbekwaam technisch personeel, gespecialiseerd in het onderhoud van industriële machines en installaties, en het bemannen van technische productieprocessen. Giovanni Philippen, die ruime ervaring heeft in de technische interim-dienstverlening, is aangetrokken als vestigingsmanager voor de nieuwe locatie.

Directeur Mart Braun over de nieuwe vestiging: “HAAN Industrial Group heeft groeipotentie én -ambities in het midden en noorden van Limburg. Met deze tweede vestiging, naast ons hoofdkantoor in Meerssen, zijn we nu ook fysiek in deze regio aanwezig en bevinden we ons dichter bij onze medewerkers en opdrachtgevers.”

Krapte op de arbeidsmarkt biedt ProfCore kansen

ProfCore voorziet bedrijven in de procesindustrie van procesoperators en logistiek personeel. Medewerkers kunnen worden gedetacheerd. Maar productie- en logistieke processen kunnen ook volledig worden geoutsourcet aan ProfCore, inclusief de leiding en het toezicht op de werkvloer. Frank Niessen, operationeel manager van ProfCore, gaat samen met twee projectmanagers en een recruiter de vestiging van ProfCore bemannen.

“ProfCore wil verder groeien in Brabant en in het midden en noorden van Limburg, waar we dit jaar al zeven nieuwe opdrachtgevers mochten verwelkomen. Qua bedrijvigheid en met name de industrie en logistiek is er in deze regio een enorm groeipotentieel aanwezig, dat gezien de krapte op de arbeidsmarkt kansen voor ProfCore oplevert. Daarom is op onze vestiging in Weert sinds kort ook een nieuwe projectmanager werkzaam”, aldus Frank Niessen.

Zusterbedrijven vinden elkaar steeds vaker

Hoewel het twee zelfstandige bedrijven zijn, werken HAAN Industrial Group en ProfCore steeds vaker samen. Zo heeft HAAN vorig jaar nog vier nieuwe productielijnen ingericht voor een producent van medische mond-neusmaskers in Maastricht, waarop de gehele productie en logistiek zijn uitbesteed aan ProfCore, dat zowel de fabriek als het warehouse bemant.

Terug naar het overzicht