ProfCore
Nieuws
Ontwerp zonder titel 36
1 september 2023

Dé gezichten van ProfCore

De naam ProfCore viert dit jaar zijn zilveren jubileum. Hoewel ons bedrijf al bijna 40 jaar actief is binnen de industrie, dragen we dit jaar alweer 25 jaar de naam ProfCore. En daar staan we graag bij stil. We kijken terug op een tijd waarin een hoop is veranderd, behalve dat professionals al een kwarteeuw de kern van ons bedrijf vormen. En wie beter dan die professionals kunnen we ter ere van ons jubileum aan het woord laten? Vandaag collega's Cindy Vreuls en Shauna Huijbregts.

De eersten die je begroeten als je ProfCore belt of het kantoor in Geleen bezoekt, zijn Cindy en Shauna van het secretariaat. “Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij ProfCore. Daarom is ook enkele jaren geleden besloten om de receptie een centrale plek te geven, zodat bezoekers er letterlijk niet meer omheen kunnen”, vertelt Cindy. “Persoonlijk vind ik het ook erg belangrijk dat iedereen die binnenkomt zich ook echt gezien en gehoord voelt. Daarom heb ik mijn best gedaan om de voornamen van onze medewerkers uit mijn hoofd te leren en met iedereen een persoonlijk praatje te maken. Dat hoort bij het familiegevoel dat binnen ProfCore heerst. En als nieuwe bezoeker is het natuurlijk ook prettig als je meteen een gezicht bij de organisatie hebt”, gaat ze verder.

Sinds 2022 heeft Cindy versterking gekregen van Shauna. In het verleden heeft Shauna stagegelopen bij ProfCore. Omdat Cindy intern de mogelijkheid kreeg om door te groeien naar secretaresse van de directie, was extra ondersteuning nodig bij de receptie. Shauna wilde maar al te graag starten bij ProfCore en is nu fulltime het gezicht van de receptie. "Mooi dat ik elke dag kan bijdragen in een warm welkom bij ProfCore. Zo ben ik ook zelf ontvangen vanaf dag een en dit gevoel draag ik dan ook graag uit richting onze collega's en bezoekers!", aldus Shauna.

Beide dames hebben de mogelijkheid aangegrepen om zich verder te ontwikkelen binnen ProfCore. En in hun ‘nieuwe’ functie voelen zij zich dan ook helemaal op hun plek.
Ben jij de volgende keer op het kantoor in Geleen? Weet dan dat Shauna en Cindy jou graag verder helpen en altijd in zijn voor een praatje. 
 

Terug naar het overzicht