Onze aanpak

PC Automation 1080

Geen outsourcings, detacherings- of recruitingvraagstuk is hetzelfde. Dat geldt dus ook voor onze aanpak. Als strategisch partner biedt ProfCore de service die bij ú past. Samen brengen we uw behoeften in kaart en creëren we een oplossing op maat.

VOM07335 1080

Altijd de juiste expertise

Al jaren vertrouwen toonaangevende bedrijven in de chemie-, food- en maakindustrie op onze werkwijze, veel van hen al voor langere tijd. Voor de uitbesteding van hun logistieke of productieprocessen of voor de inhuur van procesoperators en logistiek specialisten. Of u nu kiest voor outsourcing of detachering door ProfCore, uw vraagstuk is in goede handen. Tevens ondersteunt ProfCore recruiting met de invulling van vaste posities binnen uw bedrijf. 
We durven dan ook wel te zeggen: We accelerate your business.

Met bijna 500 gekwalificeerde medewerkers in vaste dienst hebben we altijd de juiste expertise in huis. Zorgvuldig selecteren we de persoon die u het beste kan ondersteunen bij uw opdracht. Daarbij houden we rekening met uw wensen én het specialisme van de medewerker. Onze corporate recruiters werven dagelijks nieuwe talenten, zodat we nog flexibeler kunnen inspelen op uw vraagstukken.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06700

Opleiding en ontwikkeling

Door voortdurend nieuwe kennis en vaardigheden op te doen, kunnen onze medewerkers inspelen op technologische ontwikkelingen en de beste waarde leveren voor uw opdracht. Natuurlijk is dit ook voor hen belangrijk. Daarom investeren we in hun groei en ontwikkeling

Daarnaast geven onze vakspecialisten met een ProfCore Project Manager richting aan hun loopbaan. Elk jaar volgen gemiddeld 100 medewerkers een opleiding tot procesoperator A, B en C of een opleiding in een logistieke richting. Zo stomen we ze klaar voor de toekomst én bewegen ze mee met de dynamische markt waarin u actief bent.

Waarom ProfCore?

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 05417

Maatwerk

De service die bij ú past voor uw outsourcing- , detachering- of recruitingvraagstuk.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07691

Zekerheid

Altijd een gekwalificeerde vakspecialist voor uw opdracht.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07445

Expertise

Medewerkers leveren de beste waarde dankzij continue ontwikkeling.