ProfCore
Nieuws
BB4
30 oktober 2023

Stille kracht achter de schermen

Collega Pieter Maarten, die onlangs zijn 12,5-jarig werkjubileum vierde, is samen met zijn collega’s Jelle en Romy als teamleider van bedrijfsbureau verantwoordelijk voor de planning, urenregistratie, bedrijfskleding en aanvragen van persoonlijke beschermingsmiddelen. 

Teamwork

“We zorgen er elke maand voor dat de uren juist worden verwerkt. Met meer dan 500 medewerkers en meer dan 80 opdrachtgevers is dat een hele klus. Toch weten we dat met zijn drieën elke maand weer voor elkaar te krijgen”, begint hij.

Veilig aan het werk

“Daarnaast zorgen we ervoor dat onze collega’s veilig aan het werk kunnen bij onze opdrachtgevers. Dat doen we door het verstrekken van bedrijfskleding, maar ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM’s). Naast de standaard PBM’s zorgen we, op aanvraag van de Project Manager, ook voor projectspecifieke PBM’s. Zo dragen wij bij aan de dagelijkse veiligheid van onze collega’s”, gaat hij verder.

Alles goed geregeld

“Veiligheid is natuurlijk van het grootste belang, want onze medewerkers zijn ons waardevolste goed. Wij vinden het belangrijk dat alles tot in de puntjes is geregeld voor hen. Dat was 25 jaar geleden al zo. Naarmate we gegroeid zijn, is de aandacht voor de individuele medewerker alleen maar toegenomen. Dat is best bijzonder”, besluit hij.
 

Terug naar het overzicht