ProfCore
Nieuws
BERKAN3
2 mei 2024

Berkant Yanbul denkt graag mee met ProfCore

Al bijna 3 jaar is Berkant Yanbul (40) via ProfCore aan de slag als onderhoudsmonteur bij Applied Materials. Met zo’n 100 collega’s, waarvan 21 van ProfCore, is hij dagelijks aan het werk in de vestiging in Nijmegen. “Een leuke werkomgeving, fijne collega’s én ik kan er op de fiets naar toe!”, vertelt hij enthousiast.

Tweede carrière

“Werken bij ProfCore is eigenlijk mijn tweede carrière: ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, we hadden thuis een autobedrijf waar ik ook werkte. Het was echt een familiebedrijf, waar we lekker met elkaar samen aan de slag konden zijn. Toen ik via ProfCore aan de slag ben gegaan, kwam die ondernemersgeest mij goed van pas. Ik heb vaak wel een idee hoe je bepaalde zaken aan zou kunnen pakken. Thuis word ik ook ‘de man met het plan’ genoemd”, legt Berkant uit. 

OR-Lid

En die rol als plannenmaker kan hij nu ook bij ProfCore aannemen. Berkant daarover: “De Project Manager van ProfCore vond mij een geknipte kandidaat als lid van de OR. Dat vond ik een mooi compliment en ik heb daar dan ook meteen ja op gezegd. Op deze manier kan ik met ProfCore en de mensen van het bedrijf meedenken. Daar ben ik echt trots op. 

Collega's aandragen

“Ik kan me prima vinden in de manier van werken bij ProfCore: de zaken zijn goed geregeld, van verlof tot opleidingen. De mensen zijn er allemaal erg positief en daar voel ik mezelf ook prettig bij. Naast mijn OR-lidschap zorg ik ook voor letterlijke groei bij ProfCore: ik heb al met regelmaat nieuwe collega’s aangedragen uit mijn kennissenkring. Dat doe ik omdat ik me helemaal op mijn plek voel. En die nieuwe collega’s werken er nog bijna allemaal, dus zij voelen zich ook thuis bij ProfCore!”, besluit Berkant trots.

Terug naar het overzicht