ProfCore
Nieuws
Zonder titel 600 x 400 px 800 x 600 px 12
24 mei 2024

Rustig met pensioen? Ik krijg het druk genoeg!

Op 14 juli van dit jaar wordt Emanuel Matthias 67 jaar. Op die dag gaat hij ook officieel met pensioen. Normaal gesproken wordt er dan gezegd dat ‘iemand van zijn welverdiende rust gaat genieten’. Maar dat geldt niet voor Emanuel, hij heeft genoeg op de planning staan: “Ik ga maximaal genieten van mijn vrije tijd, maar ik krijg het druk genoeg hoor!”. 

TECHNISCH EN HANDIG

Sinds augustus 2015 is Emanuel in dienst bij ProfCore. “Ik heb in mijn werkzame leven veel ervaring opgedaan in de elektro. En ik durf van mezelf te zeggen dat ik nogal handig ben, dus ik vond het fijn dat ik mijn ervaring en mijn kennis altijd in mijn werk heb kunnen gebruiken. Als assistent van de technische dienst kon ik mijn hart ophalen op technisch gebied”.

DATUM OMCIRKELD

Op 14 juli aanstaande stopt officieel het werkzame leven voor Emanuel en daarmee ook zijn tijd bij ProfCore. “Hoe leuk ik het werk en de collega’s altijd heb gevonden en nog steeds vind, ik heb de datum wel omcirkeld in mijn agenda hoor! Al weet ik ook dat ik mijn collega’s en het onderlinge contact ga missen. Ik heb het geluk dat ik bij ProfCore altijd hele leuke mensen om me heen heb gehad. We hebben hard gewerkt en dat vind ik niet erg, omdat het ook altijd gezellig was”.

LEUKE DINGEN

Het pensioen betekent niet stilzitten. En al helemaal niet achter de geraniums. “Kennissen die al met pensioen zijn hebben me al gewaarschuwd: je krijgt het drukker dan ooit, let maar op! En dat kan best kloppen, maar dan wel met leuke dingen! Ik ben bijvoorbeeld al oppasopa en ik doe al veel in en om het huis. Dat zal allebei wel meer worden. En ik heb twee mooie reizen in het verschiet: samen met mijn vrouw naar Rome en volgend jaar met het gezin naar Indonesië!”. Het is je gegund, Emanuel. Lekker samen genieten!

Terug naar het overzicht