Helemaal op je plek als
logistiek of productie medewerker

PC Hero Logistiekproductie gespiegeld crop LP

Werken in de logistiek of productie

Via ProfCore werk je als logistiek of productiemedewerker bij de mooiste bedrijven in Limburg en Brabant. Daar ben je bijvoorbeeld heftruckchauffeur, beheer je het magazijn of verricht je productiewerk zoals het sorteren en verpakken van producten. Of je coördineert logistieke werkzaamheden. De voordelen voor jou: je krijgt een contract bij ons, bent altijd zeker van werk en inkomen en krijgt goede begeleiding. En je bent écht onderdeel van de ProfCore-familie.

Wendy2 1000 pixels

De baan die bij je past

Ploegen- of dagdienst? Bij één bedrijf aan de slag of elke paar jaar op een andere werkplek? Chemie-, food- of liever de maakindustrie? Bij ProfCore kies jij hoe en waar je wilt werken. Met meer dan 80 bedrijven vinden we altijd de baan die bij je past. Zo zit je helemaal op je plek.

Bekijk alle logistiek/ productie vacatures
The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 05676

Je wordt gezien

Geen baantje, maar een loopbaan. Die heb je bij ProfCore. Jouw harde werk wordt opgemerkt en gewaardeerd. Je collega’s hebben het beste met je voor en je leidinggevende staat altijd voor je klaar. Om mee te denken over je toekomst, maar ook als het even tegenzit op je werkplek. 

Als je wilt, kun je bij ons je hef- of reachtruckcertificaat behalen en doorgroeien naar logistiek teamleider of supervisor. En ook je salaris, pensioen, verlof en bedrijfskleding zijn goed geregeld. Geen gedoe, maar duidelijkheid!

Intern opleidingstraject van twee weken

Wil jij jezelf omscholen zodat je aan de slag kunt binnen de logistiek? Start dan bij ProfCore. In twee weken tijd leiden we je intern op tot heftruckchauffeur. Met je heftruckcertificaat op zak ga jij vervolgens goed voorbereid aan de slag bij een van onze opdrachtgevers in de regio.

Meer weten over dit opleidingstraject en de werkplekken binnen de logistiek? Neem hier een kijkje. En neem contact met ons op! We bespreken graag jouw mogelijkheden!

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten

Industrie 2000pixels

Chemie

Volop innovatie en ontwikkelkansen binnen de chemie.

Johnson Matthey Maastricht 170719 00020

Maakindustrie

Voor ieder wat wils binnen de maakindustrie.

Profcore Broekhuizenvorst Lamb Weston 170719 00205

Food

Alle keuze voor jou binnen de food.

Veelgestelde vragen

Is het mogelijk om me om te laten scholen bij ProfCore aangezien ik nu in een andere sector werk?

Bij ProfCore hebben we veel mogelijkheden bij verschillende projecten. Door deze verschillende mogelijkheden is er een breed scala aan profielen passend voor onze vacatures. We kijken altijd naar een werkplek waar jij helemaal op je plek zit, passend bij jouw kennis en kunde. Zodra deze plek niet meer aansluit bij jouw wensen en ambities zorgen we samen voor een nieuwe gave werkplek. Je bent dus altijd van harte welkom bij Team ProfCore!

Ik ben jonger dan 18 jaar, zijn er dan passende vacatures binnen ProfCore?

Als je nog geen 18 jaar bent, mag je een aantal werkzaamheden niet uitvoeren. Je mag bijvoorbeeld niet met gevaarlijke stoffen of op plekken met lawaai werken. Daarnaast zijn er ook regels verbonden aan je werktijden. Ben je jonger dan 18 jaar en heb je interesse in een baan bij ProfCore? Neem dan graag contact met ons op, zodat we samen met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden. 

Hoe werkt de bonusregeling van €1500 netto in het eerste jaar?

In het eerste jaar hanteren wij een bonusregeling waarbij je mag kiezen tussen het behalen van je rijbewijs of de bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto. Voor de voorwaarden of vragen over deze regeling kun je kijken op ons Intranet of terecht bij jouw Project Manager. 

Kan ik via ProfCore een vast contract krijgen?

Bij ProfCore vinden we het belangrijk dat je flexibel kunt werken maar gegarandeerd een vaste baan hebt. Zodra je bij ons in dienst komt ontvang je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd, maar als de samenwerking van beide kanten goed bevalt zetten wij deze arbeidsovereenkomst uiteraard om in een contract voor onbepaalde tijd. 

Bouw ik via ProfCore pensioen op?

Via ProfCore bouw je vanaf de eerste dag van je indiensttreding pensioen op. Je neemt verplicht deel aan de geldende pensioenregeling. Je bent automatisch ook verzekerd voor het nabestaandenpensioen en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid. 

Hoe kan ik solliciteren bij ProfCore en hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

We zijn verheugd dat jij bij ons wil solliciteren! Je mag solliciteren via de vacatures op onze website, maar je mag ook een van onze recruiters rechtstreeks benaderen. Dit kan eenvoudig telefonisch, via WhatsApp of via mail. 

We nemen altijd eerst telefonisch contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen. Is er gelijk een klik van beide kanten? Dan verwelkomen we je graag bij Team ProfCore. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om middels een rondleiding onze projecten beter te leren kennen.