Prijs voor ludiekste campagne tijdens verkiezing

23 May 2022

Afgelopen periode deed ProfCore mee aan de verkiezing Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 plaats! Vorige week vond de uitreiking in Venlo plaats. ProfCore mag zich de winnaar noemen van de Content Actie van de verkiezing. De prijs voor de ludiekste en leukste campagne tijdens de verkiezing.

En de winnaar is
De finale van de verkiezing vond afgelopen week op 17 mei in Venlo plaats. Hier werden de winnaars van de drie categorieën bekend gemaakt.

Winnaar: Categorie Groot bedrijf 
KLG Europe (Groot bedrijf) 

Winnaar: Categorie MKB
Appart 

Winnaar: Middelgroot Bedrijf Zuid
Stichting kom leren

We feliciteren hen allemaal van harte met de winst! 

ProfCore is in deze verkiezing uitgeroepen tot de winnaar van de Content Actie. Met onze campagne en promotievideo's - met de slogan ‘We zijn er voor elkaar. Altijd.'- hebben we deze prijs in de wacht gesleept.

ProfCore op de radio
Door de samenwerking van Meet the Youngsters met QMusic Limburg, is ProfCore tijdens de verkiezing maar liefst twee keer op de radio te horen geweest. In het laatste radio interview vertelt onze collega Frank Niessen waarom wij zo'n aantrekkelijke werkgever zijn. Sinds kort is namelijk een nieuwe campagne van start gegaan; Een droombaan én een rijbewijs? Met ProfCore kom je er wel! Wil je hier meer over weten, kijk dan op onze website:  http://www.werkenbijprofcore.nl/rijbewijs

We sluiten de verkiezing voor dit jaar in stijl af met een bedankvideo!.

 

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!