Samen aan de slag met vitaliteit, juist in deze tijd

01 May 2020

ProfCore hecht veel waarden aan de vitaliteit van haar medewerkers. Met het vitaliteitsproject Pro-Fit zette ProfCore ruim twee jaar geleden de eerste stap op weg naar een vitalere arbeidspopulatie. Meer dan 300 ProfCore medewerkers gingen met een vitaliteitscoach aan de slag om hun leefstijl en vitaliteit te verbeteren.

Vitaliteit en duurzame inzetbaarheid vraagt de nodige verantwoordelijkheid van medewerkers zelf. Echter als werkgever wil ProfCore een cultuur creëren waarin een medewerker de tijd, ruimte en faciliteiten krijgt om zich ook op het gebied van vitaliteit te ontwikkelen. De huidige omstandigheden, waarin het coronavirus grip heeft op de samenleving en daarmee op onze manier van leven, bewegen én werken, brengt nieuwe vitaliteitsuitdagingen met zich mee. Met dit in gedachten hebben ProfCore en partner benVitaal, dé specialist op het gebied van vitaliteit, de samenwerking opgezocht. Om medewerkers te ondersteunen in deze uitdagende tijd, worden er gratis webinars gedeeld, allen gericht op het omgaan met de gevolgen van het coronavirus.

Webinars als handvat
In totaal heeft benVitaal acht webinars samengesteld, elk met een ander thema, waarin handvatten gegeven worden gericht op de huidige omstandigheden waarin wij leven en werken. Naast de mogelijkheid de webinars gratis te bekijken, zullen er ook een 4-tal live webinars georganiseerd worden waar medewerkers direct vragen kunnen stellen aan de professional. 

Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. ‘coronastress’, ‘waardevolle weerstand’, ‘werken naast je koekjeskast’, ‘werk-privé-balans’ alsook zaken gericht op ‘het nieuwe ontspannen’ en ‘opgesloten zitten met verschillende persoonlijkheden’. Een gevarieerd aanbod, waarin voor ieder iets te vinden zou moeten zijn.

Op deze wijze hoopt ProfCore haar medewerkers een steuntje in de rug te bieden op het gebied van vitaliteit.
Samen aan de slag met vitaliteit, juist nu!
 

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!