Collega Etienne uitgeroepen tot Safety Ambassadeur bij opdrachtgever Danone

02 October 2020

Veiligheid staat bij ProfCore en onze opdrachtgevers hoog op de agenda. Niet voor niets is veiligheid binnen ProfCore gedefinieerd als een van de kernwaarden. Het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers is top prioriteit.
 

Safety First
Dat onze medewerkers zich zeer bewust zijn van hun rol ten aanzien van veiligheid, spreekt uit onderstaande voorbeelden. Voorbeelden waarin ProfCore medewerkers laten zien hoe je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de veiligheid van je collega’s en jezelf. 

Safety Ambassadeur
ProfCore collega Etienne Troisfontaine laat zien hoe je zelf een rol kunt spelen ten aanzien van veiligheid. Etienne, sinds October 2018 in dienst bij ProfCore, is werkzaam als teamleider bij opdrachtgever Danone. Een toonaangevende onderneming binnen de voedingsmiddelensector.

Op Wereld Danone dag, een tweejaarlijks evenement binnen Danone, is Etienne uitgeroepen tot Safety Ambassadeur en heeft hij de Danone Safety Award 2020 in ontvangst mogen nemen. “Een mooie waardering en super fijn als mensen zien wat je doet, aldus Etienne. “Als teamleider ben ik veel bezig met veiligheid en wil ik het juiste voorbeeld geven. De afgelopen maanden ben ik actief aan de slag gegaan met dit onderwerp en ik ben er dan ook trots op dat ik deze prijs in ontvangst heb mogen nemen. Met veel enthousiasme ga ik door om veiligheid bij eenieder scherp op het vizier te krijgen.”
 

Tevredenheidsbetuiging
Ook collega Yusuf Aydogdu, 29 jaar en sinds januari 2019 werkzaam voor ProfCore, laat zien waar Safety First voor staat. Yusuf mocht uit handen van de Manager Operations van Sabic, een tevredenheidsbetuiging ontvangen. Dit vanwege zijn professionele en pro-actieve optreden richting een externe chauffeur waarmee een mogelijk incident met letsel is voorkomen. Opdrachtgever Sabic was te spreken over de betrokkenheid en het optreden van Yusuf, en zijn waardering hiervoor uitgesproken via de uitreiking van een tevredenheidsbetuiging en een cadeaubon.

Yusuf: “Op het Chemelot terrein is veiligheid key, net als bij veel andere bedrijven binnen de industrie. Zodra je het terrein opstapt, dien je alert te zijn voor de dingen om je heen. In deze voelde ik aan dat ik de chauffeur een handje moest helpen om een eventueel incident te voorkomen. Ik heb gewoon gehandeld vanuit mijn menselijke plicht, iets dat eenieder zou doen in mijn ogen. Erg leuk als op deze manier waardering wordt getoond.”

Safety first. We accelerate your business

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!