ProfCore lanceert online uitgave 'In gesprek met'

03 July 2020

Het is inmiddels duidelijk dat we niet om COVID-19 heen konden en kunnen. Gedurende de afgelopen maanden was te zien hoe, naast onzekerheid en angst, het nieuwe coronavirus ook voor saamhorigheid en creativiteit heeft gezorgd. Iedereen moest, zowel op werk- als privévlak, op zoek naar een nieuwe modus in deze uitzonderlijke tijd.

In gesprek met netwerk
Met dit in gedachte is ProfCore in gesprek gegaan met een aantal mensen binnen het netwerk. Met de vraag wat de afgelopen periode heeft gedaan met hen als mens, medewerker of ondernemer en welke positieve inzichten dit heeft opgeleverd.

Deze gesprekken zijn gebundeld in een online uitgave. Een online uitgave die gratis verkrijgbaar is voor eenieder die interesse heeft en als doel heeft inspiratie en wellicht nieuwe inzichten te bieden!


Eerste uitgave gelanceerd
In de eerste uitgave nemen innovatiemanager Rob Meesen, ondernemer Jos Meessen en Director Operations Jos Visser (Sabic) de lezer mee in hun ervaringen en inzichten van de afgelopen periode, bekeken vanuit hun werkveld en expertise. Tevens komen vitaliteitscoach Lisanne Takx en Sonny Sieben, eigenaar van onlinemarketingbureau Pure Minds, aan het woord. Passend in een tijd waarin veel gevraagd werd op vitaliteitsgebied én waarin het online landschap een verandering heeft ondergaan door COVID-19. Wat hebben zij gezien en ervaren?


Interesse?
Interesse in deze online uitgave, stuur een email naar profcore@profcore.nl om ‘In gesprek met’ gratis te verkrijgen.  


Mocht u na het lezen van deze verhalen interesse hebben om uw verhaal te delen, neem dan contact op met janneke.voet@profcore.nl

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!