ProfCore geeft je carrière een vliegende start

21 March 2023

De vergrijzing en achterblijvende aanwas zorgen voor grote personeelstekorten, ook in de procesindustrie en logistiek. Om nieuw talenten enthousiast te maken voor een carrière in deze sector bieden we hen een springplank aan in de vorm van een rijbewijs, zodat zij een vliegende start kunnen maken in de groeiende sector met uitstekende toekomstperspectieven. 

Rijbewijs vergroot baankansen
Schoolverlaters lopen vaak tegen een praktisch probleem aan. Vaak hebben ze hun rijbewijs nog niet. En met de fiets of het openbaar vervoer op het werk komen, beperkt de mogelijkheden. Daarom bieden we hen de mogelijkheid aan om via ProfCore hun autorijbewijs te behalen. Daarmee vergroten we de actieradius en komen veel meer opdrachtgevers en opdrachten van ProfCore binnen bereik. Wat we daarvoor terugverwachten, is dat iemand na het halen van zijn rijbewijs zelf over vervoer beschikt. En zolang iemand zijn rijbewijs nog niet heeft, zoeken we naar werk in de buurt.

Springplak naar mooie carrière
Met het aanbieden van een rijopleiding, investeren we in de start van iemands carrière. We zien het als een springplank naar een mooie loopbaan in een groeiende sector met uitstekende toekomstperspectieven. Ons aanbod geldt niet alleen voor jongeren, maar voor iedereen die via ons in de procesindustrie aan de slag wil. Het is standaard onderdeel van ons opleidingsaanbod. En als iemand zijn of haar rijbewijs al heeft, dan hebben we een ánder mooi aanbod in de vorm van een bonusregeling. 

Onze collega Cyril is een van de collega's die gekozen heeft voor het volgen van een rijopleiding. Vorig jaar september startte hij dan ook met zijn rijopleiding via ProfCore, nadat hij drie maanden in dienst was. Onlangs is hij geslaagd en kan dus voortaan met de auto naar zijn werk. We wensen hem dan ook veel veilige kilometers toe!