Helemaal op je plek binnen de

Logistiek

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06655

Ontdek de logistiek met ProfCore

De logistiek biedt afwisselend werk en volop kansen voor jou. Via ProfCore kun je als logistiek medewerker/ heftruckchauffeur aan de slag bij bekende bedrijven in Limburg. Is deze sector nieuw voor jou, dan stomen we je via een intern opleidingstraject in twee weken klaar. Om vervolgens bij een van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. 

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06645

Intern opleidingstraject 

Heb jij ervaring als logistiek medewerker en ben je in het bezit van een heftruckcertificaat, kijk dan eens naar de vele mogelijkheden binnen ProfCore. Naast een leuke werkplek, biedt ProfCore jou zekerheid in de vorm van een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Maar ook volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden én een actieve personeelsvereniging die er is voor jou en je gezin. 

Nog geen ervaring? Haal je heftruckcertificaat in 2 weken!
Heb jij nog geen ervaring als logistiek medewerker maar wil je wel binnen deze sector aan de slag? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou. In twee weken tijd leiden we je op tot heftruckchauffeur. Uiteraard met goede begeleiding, zodat jij na je opleidingstraject goed voorbereid aan de slag kunt bij een van onze opdrachtgevers. 

VOM07713 500 pixes

Afwisselend werk

Waar in de logistieke sector jij helemaal op je plek zit? Dat onderzoeken we samen. Met tientallen bedrijven – klein, groot, nationaal en internationaal – om uit te kiezen, is er altijd een job die bij je past. Bedrijven die zitten te springen om jouw vakkennis als logistiek specialist! Belangrijk dat jij bereid bent om in ploegendienst te werken en fulltime beschikbaar bent. En heb je voor een bepaalde werkplek een Hoogbouwtruck-certificaat nodig, dan kun je via ProfCore dit certificaat behalen.

Een groot voordeel als je ons komt versterken: we bieden je alle kansen om die kennis voortdurend bij te spijkeren. Met cursussen en opleidingen en via persoonlijke begeleiding door je projectmanager.

Solliciteer nu

Benieuwd naar jouw mogelijkheden?

Ik kom graag met je in contact. Laat van je horen!

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten