Collega aan het woord

Dinesh Ramessar

VOM07227 1080

In vier jaar van logistiek medewerker tot supervisor

Dinesh Ramessar (38 jaar) werkt sinds 2017 bij ProfCore Product Handling, de logistieke afdeling van chemiereus SABIC. In vier jaar tijd heeft hij zich daar opgewerkt van allround logistiek medewerker tot logistiek supervisor. 

Dinesh 1500pixels

Voor ik bij ProfCore terechtkwam, was ik als uitzendkracht werkzaam bij Rockwool. Enkele van mijn huidige collega’s, wezen me toen op ProfCore. Eerst was ik ietwat huiverig om weer voor een intermediair te gaan werken. Maar een detacheringsbureau is geen uitzendbureau. Toen ik hoorde dat je bij ProfCore een vast contract kunt krijgen en dat er een goede pensioenregeling is, was ik gelijk enthousiast”, begint Dinesh.

Na acht maanden een vast contract

Dat vast contract verdiende Dinesh al na acht maanden. “Ik ben begonnen als allround logistiek medewerker en heb op verschillende afdelingen en in diverse teams gewerkt. Na acht maanden kreeg ik een vast dienstverband en na anderhalf jaar werd mij de mogelijkheid geboden om aan de opleiding tot Logistiek Teamleider te beginnen via Technicom, de opleidingspartner van ProfCore.

VOM07115 1080

Diploma meteen weten te verzilveren

“Na het behalen van mijn diploma werd ik gelijk gepromoveerd tot Logistiek Supervisor. Ik ben ProfCore erg dankbaar voor de kansen die men mij geboden heeft. Als je ‘gewoon’ je werk goed doet, komen er vanzelf kansen op je pad, die je dan natuurlijk wel moet aangrijpen”, vertelt Dinesh.

‘ProfCore uitstekende werkgever’

“Ik kan iedereen ProfCore aanraden als werkgever. Of je nu veel of helemaal geen ervaring hebt in de procesindustrie of logistiek. Je hebt uitzicht op een vast contract en krijgt de mogelijkheid opleidingen te volgen en je door te ontwikkelen. Eenvoudig gezegd: als jij je een goede medewerker toont, is ProfCore een uitstekende werkgever”, besluit Dinesh.