Outsourcing

Outsourcing is dé oplossing voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een betere overall performance in hun productie of warehouse – op het gebied
van kwaliteitoutput en veiligheid.

Bij outsourcing gaat een team procesoperators en/of logistieke vakkrachten van ProfCore in-house bij u aan het werk, onder begeleiding van een
ProfCore leidinggevende. Dit team gaat middels standaardisatie, volledig autonoom aan de slag. Daarbij neemt ProfCore de eindverantwoordelijkheid voor het (deel)proces én de output over. Daarbij hanteren wij heldere service-level agreements die u als opdrachtgever de nodige garanties bieden.
Uiteraard uitgaande van uw doelstellingen.

Doordat de outsourcingswerkzaamheden worden uitgevoerd op uw eigen productielocatie, blijven de kernactiviteiten én de outsourcingswerkzaamheden
nauw met elkaar verbonden. Daarmee blijft u als opdrachtgever in controle over het gehele proces.

Jarenlange ervaring
ProfCore heeft jarenlange ervaring op het gebied van industriële en logistieke processen, wat in combinatie met onze expertise ten aanzien van procesoptimalisatie voor een absolute meerwaarde zorgt. Wij beschikken over ervaren medewerkers met een hoog veiligheidsbesef.

Onze medewerkers zijn in vaste dienst en via opleidings- en ontwikkelingstrajecten, willen wij ervoor zorgen dat onze experts mee kunnen bewegen met een dynamische markt. Om zo altijd van meerwaarde te kunnen zijn voor onze opdrachtgevers. 

SABIC en ProfCore 
SABIC besteedde al sinds 2018 alle logistieke activiteiten in zijn warehouse op Chemelot uit aan ProfCore. Per 1 januari hebben zij hun samenwerking verlengd voor ten minste vijf jaar. In het vernieuwde partnership is ProfCore ook verantwoordelijk voor het bemannen van de opzaklijnen en de op- en overslag van bulkgoederen. 

In onderstaande video vertellen John Bruijnooge (SABIC), Jos Crijns en Armand Quaring (ProfCore) meer over de samenwerking tussen ProfCore en Sabic.  

We accelerate your business

Waarom ProfCore?

Regie en eindverantwoordelijkheid
in handen van ProfCore

Hoog serviceniveau en 
gegarandeerde kwaliteit


Continue focus op proces-
verbeteringen & optimalisaties

Permanente verbeteringen


Onze partners

Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven in de procesindustrie en logistiek, die een beroep doen op de expertise van onze individuele processpecialisten, maar ook op de kennis die is geborgd in onze organisatie. Zo ondersteunen we ondernemingen in de chemie, food, maakindustrie en logistiek bij het bereiken van hun doelstellingen. Lees hier wat onze opdrachtgevers vertellen over onze samenwerking!

Lees meer

We nemen onze partners het hele werkgeverschap uit handen inclusief aansturing, leiding, toezicht, eindverantwoordelijkheid en juridische risico’s. Dát is onze kracht. 

Lees meer
            Jos Crijns over Outsourcingsproject bij Sabic
   

Wil jij veranderingen voorblijven?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de industrie?
Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief én ontvang ons gratis magazine! 
Zo blijf jij veranderingen voor!