27 October 2020

Per 1 juli is ProfCore verantwoordelijk voor het algehele productieproces van de Lux afdeling van opdrachtgever Sekisui Alveo (Roermond). De samenwerking tussen ProfCore en Sekisui Alveo gaat al vele jaren terug en we zijn dan ook trots dat deze samenwerking verder verstevigd is door het aangaan van een outsourcingsovereenkomst. 

Onder leiding en toezicht van ProfCore
Onder leiding en toezicht van een ProfCore team, bestaande uit teamleider Paul Zijlstra, 3 voormannen en 8 procesoperators, worden volgens voorgeschreven recepten zogenaamde buns (grote foam matten) geproduceerd voor de orthopedische industrie. Op weekbasis wordt overleg gevoerd tussen de ProfCore teamleider en de Supply Chain Planner van Sekisui Alveo en wordt de benodigde teambezetting gedefinieerd.

Rapportage volgens standaard ProfCore wijze
Zoals gebruikelijk binnen ProfCore Outsourcing, rapporteert ProfCore de afgesproken KPI’s op een standaard ProfCore wijze. Tevens analyseert onze teamleider de top-downtime en optimaliseert waar mogelijk het proces. Naast een professionele en zelfstandige uitvoering van de werkzaamheden, willen we binnen outsourcing onze meerwaarde laten zien door het doorvoeren van optimalisaties binnen het productieproces. Een belangrijk onderdeel van het succes achter outsourcing.

Outsourcing creëert meerwaarde
Manager Outsourcing, Armand Quaring, is onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van outsourcing projecten en het uitvoeren en optimaliseren van de processen bij opdrachtgevers, waaronder de Lux afdeling van opdrachtgever Sekisui Alveo. 

Armand: “Vanuit mijn ervaring in de automotive heb ik een sterke drang naar operational excellence. In de automotive zijn er standaarden waarmee cruciale problemen, afwijkingen en hun oorzaken gedetecteerd kunnen worden, waarbij actieplannen ontwikkeld worden om ze op te lossen, met specifieke tijdschema's en verantwoordelijkheden. Hierdoor kunnen we processen verbeteren en optimaliseren, wat leidt tot een nog hogere kwaliteit binnen ieders organisatie."

"Wij willen met ProfCore deze standaarden implementeren bij klanten, waarmee we binnen de outsourcing een meerwaarde kunnen creëren voor onze medewerkers en klanten waarin altijd veiligheid, kwaliteit, productiviteit en organisatie centraal staan. Door hier proactief mee aan de slag te gaan met de focus op heldere doelstellingen en het optimaliseren van processen kunnen we echt van toegevoegde waarde zijn. Wij ontzorgen onze klanten door de best practices te vertalen naar permanente verbetering. Dat is onze kracht.’’

Geïnteresseerd welke mogelijkheden ProfCore Outsourcing uw bedrijf biedt?
Armand Quaring, onze Manager Outsourcing, gaat graag met u in gesprek.

Vraag vrijblijvend een gesprek aan via profcore@profcore.nl

 

Hoe kan ProfCore jouw onderneming acceleren?

laat je adviseren door één van onze proces industrie experts
of download gratis ons Xlerate Magazine!