Localized Process Outsourcing

Outsourcing

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 05609

Outsourcing, het ‘uitbesteden’ of ‘uit handen geven' van bedrijfsprocessen, is niet nieuw. Al decennialang vindt het plaats. Voorheen met name voor heldere, geïsoleerde processen zoals schoonmaak, beveiliging, IT, transport en logistiek. In het hedendaagse bedrijfslandschap overstijgt het concept van outsourcing deze traditionele grenzen. Het heeft haar intrede gedaan binnen transport, logistiek en productie. Bedrijven kunnen door strategische outsourcing hun operationele wendbaarheid vergroten en efficiënt op- en afschalen, met kostenvoordelen als gevolg.

Ook op zoek naar ongekende flexibiliteit? Vraag uw whitepaper aan.

Outsourcing, ook wel Localized Process Outsourcing (LPO) genoemd, verandert de manier waarop bedrijven hun processen uitbesteden. Bent u bekend met deze innovatieve aanpak? In dit whitepaper onthullen we de strategische voordelen en uitdagingen van LPO (en hoe deze voorkomen kunnen worden). 

Laat uw gegevens achter en ontvang de whitepaper en één uur kosteloos advies cadeau.

David Westerink850

Excelleer in uw corebusiness

Met ProfCore Outsourcing speelt u de sterkste troef. ProfCore heeft langdurige partnerships met gerenommeerde opdrachtgevers in de chemie-, food- en maakindustrie en kan bogen op een aantal succesverhalen bij een groot aantal bedrijven. 

Benieuwd hoe wij úw organisatie vooruit kunnen helpen of interesse om deel te nemen aan een focusgroepbijeenkomst over Outsourcing? Wij komen graag met u in contact.

Maak vrijblijvend een afspraak