Referentie Detachering

Covestro

DSM

Covestro over samenwerking met ProfCore

De samenwerking met Covestro gaat al vele jaren terug. Director Global Operations Henk Janssen vertelt hoe deze samenwerking is ontstaan en hoe ProfCore hen ondersteunt in de dagelijkse operatie.

Samenwerking sinds 2008

“De samenwerking met ProfCore is ontstaan in 2008. Doelbewust opgezocht, daar wij op zoek waren naar flexibiliteit ten aanzien van onze operators in de fabriek.  In deze fabriek werken elf ProfCore medewerkers, geheel zelfstandig. De staf van Covestro is niet aanwezig in dit gebouw. De ProfCore operators werken hier 24 uur per dag, 5 dagen per week in 3-ploegendienst. Tevens is ook de maintenance coördinator van ProfCore.”

Henk vervolgt; “Profcore geeft ons een pool aan mensen die competent zijn. Tevens leiden we de mensen, waar mogelijk en nodig, samen op.  In deze fabriek worden dan ook vaak Operators A en B mensen opgeleid.”

Ontzorging op personeelsgebied

“Naast een zelfstandig werkend team, neemt ProfCore ons ook de volledige personeelszorg en personeelsmanagement uit handen. Iets waar wij als team te weinig tijd voor hebben. Daarin ontzorgt ProfCore ons volledig.”

Toekomst

“Kijkend naar de toekomst hopen wij nog vele jaren samen met ProfCore door kunnen gaan. Deze  fabriek zal in de komende jaren verder uitgebreid gaan worden en complexer worden.  Wij hebben er het volste vertrouwen in dat we deze ontwikkelingen voor elkaar krijgen met het ProfCore team”, sluit Henk af.