Versterking en groei

Recruiting

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06700

Recruiting van hoogwaardig talent in de procestechniek en logistiek

Recruitment is een specialistische tak van sport die veel kennis, aandacht en tijd vraagt. Met meer dan 40 jaar (branche)specifieke ervaring helpt ProfCore u bij het aantrekken en selecteren van de juiste gekwalificeerde vakspecialisten, die passen bij uw bedrijfscultuur en uw specifieke behoeften. Door onze expertise en uitgebreide netwerken vinden wij de juiste talenten die een vaste positie binnen uw organisatie gaan vervullen. 

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07717

Hoogwaardig netwerk

ProfCore Recruiting biedt de sleutel tot de juiste procesoperators, productie- en/of logistieke vakspecialisten om uw team te versterken en uw organisatie verder te laten groeien. 

In ons hoogwaardige netwerk kennen en herkennen wij de wensen en de potentie van deze mensen. Daardoor kunnen we voor de perfecte match gaan: wij geloven namelijk dat als mensen op hun plek zitten, zij ook de meeste meerwaarde hebben voor de werkgever!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06801

Maatwerk passend bij uw organisatie

Bij ProfCore geloven we dat de sleutel tot een succesvolle organisatie ligt in het aantrekken van getalenteerde individuen die niet alleen de juiste vaardigheden hebben, maar ook uitstekend passen bij uw bedrijfscultuur. Daarnaast zoeken we de passende bedrijfscultuur voor de specifieke kandidaat, zodat deze zich helemaal op zijn plek voelt!

Recruiting door ProfCore is een totaaloplossing die geheel afgestemd is op uw wensen. We beginnen met het vaststellen van uw bedrijfsdoelen en specifieke vereisten van uw personeelsvraagstuk, om vervolgens gezamenlijk ons plan van aanpak te bepalen. Onze aanpak is persoonlijk en maatwerk, zowel naar de klant als de kandidaat. Met één vaste contactpersoon die de sector als geen ander kent. U houdt de regie, wij gaan op zoek naar het beste talent binnen ons uitgebreide netwerk en daarbuiten. 

 

Typisch ProfCore

Ons maatwerk onderscheidt zich door naast het werven, selecteren en screenen van geschikte kandidaten voor úw organisatie, ook uw sparringpartner te zijn op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, het organiseren van rondleidingen en selectiedagen. Ook kunnen we u ondersteunen met de administratieve verwerking behorende bij het recruitmentproces. Kortom: maatwerk dat in samenspraak met u wordt bepaald en aansluit op uw recruitmentvraagstuk en behoeften.

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07173

Waarom recruiting?

Maatwerk

  • Afgestemde dienstverlening volledig passend bij uw recruitmentvraagstuk.
  • Doorlopende ondersteuning door vast aanspreekpunt.
  • Capaciteit, expertise en inspanning door onze recruiters.

Passend

  • Zorgvuldige, professionele screening op vaardigheden en mentaliteit.
  • Goede fit tussen geselecteerde kandidaten en uw bedrijfscultuur en -doelen.
Foto Prof Core 3 1500pixels

Toegankelijkheid

  • Breed netwerk van gekwalificeerde professionals: procesoperators, logistiek- en productiemedewerkers.
  • Toegang tot talent binnen en buiten uw sector.

Innovatief

  • Inbreng van nieuwe ideeën en frisse perspectieven.

Wij vinden uitstekende kandidaten

Recruiting door ProfCore gaat verder dan alleen het vinden van medewerkers: het draait om het samenbrengen van de juiste mensen door de juiste mensen. ProfCore doet dit voor u op maat, vanuit kennis, kwaliteit en expertise.  

Ontdek uw volgende collega