Helemaal op je plek bij ProfCore

Solliciteren

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 4

Goed dat je ons hebt weten te vinden! Wij zijn ProfCore en ons team bestaat uit meer dan 500 vakmensen in vaste dienst. Ga via ons aan de slag bij bekende bedrijven in Limburg en Brabant. Alles daaromheen regelen wij: met de zekerheid van altijd werk en inkomen en alle aandacht voor jouw groei, zorgen we dat jij happy bent. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag in contact!

Ik kom graag in contact!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07173

Met of zonder ervaring - bij ProfCore zit je goed

Hoe zie jij jouw loopbaan in de procestechniek of logistiek voor je? Bij ProfCore ontdek je waar je goed in bent of word je nóg beter in je vak. Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen.

Samen bekijken we welke gave projecten in de chemie-, food- en maakindustrie of logistiek bij je passen. Misschien werk je het liefst voor langere tijd bij een bedrijf, kies je elke paar jaar een nieuwe werkplek of wil je meerdere sectoren ontdekken. Bij ons kan het allemaal.

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06429

Zekerheid en stabiliteit

Werkzaam zijn bij ProfCore betekent dat je kunt rekenen op zekerheid en stabiliteit. Je start met een jaarcontract mét de intentie deze om te zetten naar een vast contract.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om op kosten van ProfCore een opleiding te volgen tot operator A,B of C, logistiek medewerker of supervisor. Met andere woorden: wij geven jou alle kansen om jezelf verder te ontwikkelen en serieus werk te maken van jouw carrière.

Wacht dus niet langer, wij komen graag met jou in contact! Wij vertellen jou graag alles over de mogelijkheden die ProfCore te bieden heeft.

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten