Volop kansen in de foodindustrie bij

SoFine Foods

VOM03185 1500pixels

Aan de slag bij SoFine Foods

In 1963 is SoFine Foods begonnen met het maken van tofu, speciaal voor mensen die vanuit Indonesië naar Nederland kwamen. Daarmee is SoFine Foods een echte pionier op het gebied van plantaardige voeding in dit gedeelte van de wereld. Tegenwoordig bieden zij een aantrekkelijk en breed assortiment van plantaardige voeding. Via ProfCore kun je bij dit groeiende bedrijf in Landgraaf aan de slag.

2023 02 22

Snelgroeiend bedrijf

SoFine Foods groeit hard en biedt een innovatieve en fijne werkomgeving. Samen wordt een bijdrage geleverd aan een betere wereld door de productie van plantaardige voeding.

Via ProfCore kun je bij SoFine Foods aan de slag. ProfCore biedt je zekerheid, volop opleidingsmogelijkheden én een marktconform salaris met een aantrekkelijke ploegentoeslag. Als Allround Operator bij SoFine Foods houdt je je bezig met het controleren en bewaken van het productieproces, signaleer je eventuele afwijkingen, voer je kwaliteitscontroles en onderhoudswerkzaamheden uit en bedien je de productiemachines. Kortom een leuke functie bij een leuk bedrijf!

VOM03152 1500pixels

Wat hebben we jou te bieden?

Heb jij technische affiniteit en wil je als Allround Operator aan de slag? Ben je secuur, bereid te werken in een 3-ploegendienst, resultaatgedreven en continu op zoek naar verbeteringen? Dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken. Het volgende hebben wij jou te bieden:

  • Jaarcontract bij ProfCore met uitzicht op een vast dienstverband
  • Aantrekkelijk salaris én een ploegentoeslag van gemiddeld 17% (25% tussen 18.00-22.00 uur, 35% tussen 22.00-06.00 uur)  
  • ProfCore bonusregeling t.w.v. €1500,- netto in je eerste jaar 
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • Pensioenopbouw bij onze pensioenvoeder a.s.r.
Allround Operator bij SoFine Foods in Landgraaf

Benieuwd naar de mogelijkheden bij SoFine Foods?

Laat van je horen. Ik kom graag met je in contact!

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten