Helemaal op je plek bij

ProfCore

Volop mogelijkheden voor jou

Wist je dat ons team bestaat uit meer dan 500 vakmensen in vaste dienst? Al 40 jaar helpen we toonaangevende bedrijven in Limburg en Brabant die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek. En daar liggen mooie kansen voor jou. Met volop keuze, zodat jij helemaal op je plek bent!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06871

De baan die bij je past

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Via ProfCore ga je aan slag bij interessante opdrachtgevers in de regio. Daarbij is voor ons heel belangrijk dat jij goed op je plek bent. Met een baan die bij je past, en ruimte om jezelf - op een manier die bij jou past - door te ontwikkelen. 

Wij geloven erin dat jij je best doet op je werkplek, en daarom doen wij ons best voor jou. Zo is je ProfCore Project Manager er echt voor jou, om je loopbaan uit te stippelen of voor een luisterend oor. Met andere woorden - we zien je en zijn er voor je! 

Plan eens een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ontdek de vele mogelijkheden voor jou!

Laten we kennismaken!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen ProfCore? Neem nog vandaag contact met mij op!

Waarom ProfCore

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07691

Vaste baan met keuze uit vele gave projecten

Ploegen- of dagdienst? Chemie-, food, maakindustrie of logistiek? Langer bij een bedrijf of regelmatig wisselen van werkplek? Met meer dan 80 werkplekken vinden we altijd de baan die bij jou past. 

VOM07401 1080

Financiële overbrugging voor jou

Salaris, pensioen, werkkleding en verlof zijn goed geregeld. En om ervoor te zorgen dat jij er financieel niet op achteruitgaat, bieden we een financiële overbruggingsregeling. We werken met een welkomstbonus of investeren in jouw autorijbewijs. 

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06429

Plezier op je (werkplek) en daarbuiten

We gaan voor plezier óp je werk, maar zeker ook daarbuiten. Met gezellige bedrijfsuitjes én een actieve personeelsvereniging zorgen we ook voor de nodige ontspanning. En daarin worden ook jouw familieleden niet vergeten!

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten