Volop kansen in de foodindustrie bij

Peka Kroef

Foto site downloaden

Volop mogelijkheden bij Peka Kroef

Al ruim 70 jaar produceert en levert Peka Kroef aardappelproducten aan horeca en cateraars. Wat ooit begon op een boerderij in Odiliapeel is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming. Via ProfCore kun je bij dit snelgroeiende familiebedrijf aan de slag.

Foto site downloaden

Familiaire werkplek

Peka Kroef is uitgegroeid tot een van de grootste aardappel-leveranciers in West-Europa. Met drie productiefaciliteiten in Odiliapeel, Venray en Asten is Peka Kroef een toonaangevend en snelgroeiend familiebedrijf in de regio. Ter versterking van het team zijn we op zoek naar operators voor de vestiging in Odiliapeel en logistiek medewerkers voor de productielocatie in Venray. 

Via ProfCore kun je bij dit snelgroeiende bedrijf aan de slag. ProfCore biedt je zekerheid, volop opleidingsmogelijkheden én een mooi salaris. Heb jij interesse in de functie als logistiek medewerker in Venray maar is je heftruckcertificaat verlopen of heb je deze nog niet? Dan kun je je heftruckcertificaat via ProfCore behalen. Vervolgens kun jij bij Peka Kroef aan de slag die je een familiaire werkplek, volop uitdaging én Brabantse en Limburgse gezelligheid bieden. 

Foto 2 downloaden

Wat hebben we jou te bieden?

Ben jij initiatiefrijk, werk je graag in een gemotiveerd team, heb je rijbewijs B op zak en ben je in het bezit van een auto, dan ben jij wellicht de persoon die wij zoeken! Het volgende hebben wij jou te bieden:

  • Jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
  • Aantrekkelijk salaris én ploegentoeslag in geval van ploegendienst
  • ProfCore bonusregeling t.w.v. €1500,- netto in je eerste jaar 
  • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden
  • pensioenopbouw bij onze pensioenvoeder a.s.r.

Bekijk de vacatures per functie onderstaand:

Benieuwd naar de mogelijkheden bij Peka Kroef?

Laat van je horen. Ik kom graag met je in contact!

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten