Wie zet jij op z'n plek?

Nieuwe collega

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07173

Wie zet jij op z'n plek?

Dat jij helemaal op je plek bent bij ProfCore – dáár gaat het om! We geloven dat we alles in huis hebben om dat waar te maken. En dat gunnen we meer mensen. 
Jij toch ook? Dus wie zet jij op zijn of haar plek bij ProfCore?

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06449

Draag een nieuwe collega aan!

Ken jij iemand die helemaal op zijn of haar plek zou zijn bij ProfCore − een kennis, vriend of familielid? Breng diegene dan in contact met onze recruiters. Als jouw kandidaat na de proeftijd nog helemaal op z’n plek is bij ons, krijg jij een mooie beloning ter waarde van € 1.000!

En wat betreft die beloning is er voor elk wat wils! Of je nu met een vriend(in), je partner of het hele gezin wilt genieten van jouw bonus:

  • Een tribuneplek bij een F1 race voor 2 personen.
  • Enkele dagen verblijf bij Center Parcs met jouw gezin.
  • Meerdaagse citytrip naar Parijs voor 2 personen.
  • Een bonus van € 1.000 netto op je bankrekening om zelf een van jouw bucketlist-items af te vinken!

Waar wacht je nog op?

Meld je kandidaat of kandidaten vandaag nog aan. We gaan meteen aan de slag en houden jou op de hoogte van de uitkomst! Meer informatie over de 'Helemaal op je plek-bonus' vind je hier.

Formulier wordt geladen...

Welke beloning t.w.v. € 1000 kies jij?

Pexels jenda kubeš 13641535

Tribuneplek bij F1 race voor 2 personen

Kijk jij de F1-race altijd op TV maar wil je dit event ook eindelijk een keer live meemaken? Draag een nieuwe collega aan die helemaal op zijn plek is bij ProfCore en wij regelen voor jou én een vriend/vriendin/familielid tribuneplaatsen. 

Zonder titel 1700 x 1200 px

Verblijf in Center Parcs met jouw gezin

Een paar dagen genieten in Center Parcs met jouw gezin? Breng ons in contact met een nieuwe collega die helemaal op z'n plek is bij ProfCore. Kies naar welk Center Parcs-park je wil gaan en de rest regelen wij! In overleg met jou boeken we jullie verblijf om heerlijk te genieten! 

Zonder titel 1700 x 1200 px 1

Meerdaagse citytrip naar Parijs

Jouw aangedragen kandidaat helemaal op zijn plek bij ProfCore en jij helemaal op je plek in Parijs! Met z'n tweeën heerlijk genieten in Parijs, de lichtstad. Wij boeken in overleg met jou de city trip zodat je onbezorgd kan genieten. Goed vooruitzicht, toch?

Pexels pixabay 39608

€ 1.000 netto op je bankrekening

Met € 1.000 op je bankrekening eindelijk die parachutesprong maken die al zo lang op je bucket-list staat. Of jouw spaarpot verder aanvullen voor het kopen van een nieuwe auto, motor of die verre vakantie. Breng ons in contact met een nieuwe collega en ontvang € 1.000 netto als dank.