Of bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto
droombaan én rijbewijs?

Rijbewijs zonder tekst

Wacht, zeiden jullie rijbewijs?

Werken kun je overal. Maar bij Team ProfCore hebben wij - naast een gave baan - nog veel meer te bieden.

ProfCore geeft je carrière in de procesindustrie of logistiek een vliegende start. Wij doen er alles aan om jou op de juiste plek te krijgen. En dus investeren wij ook in jouw rijbewijs! Want dit zien we, net als onze andere opleidingen, als een investering in jouw carrière. Rijbewijs al in bezit? Dan hebben we een mooie bonusregeling t.w.v. 1500 euro netto!

Kom met ons in contact!

Laat je gegevens achter, zodat we contact met jou kunnen opnemen. 

Cyrille rijbewijs

Investering in jouw carrière

Ja, dat lees je goed. Wij doen er alles aan om jouw carrièrestart in goede banen te leiden. Net als andere opleidingen zien we je rijopleiding ook als een investering om jou op de juiste plek te krijgen! 

Het enige wat we van jou verwachten, is dat je na het behalen van je rijbewijs in het bezit bent van een auto of scooter om op je werk te komen. En zolang je je rijbewijs nog niet hebt, zorgen we er uiteraard voor dat je niet al te ver hoeft te reizen naar je werk.

Rijbewijs al in bezit? Dan hebben wij een bonusregeling voor jou!

Rijbewijs al in bezit? Dan hanteren wij een bonusregeling t.w.v. 1500 netto. De eerste 500 euro ontvang je na een half jaar, de overige 1000 euro nadat je eerste jaar bij ProfCore erop zit! Meer weten? plan vrijblijvend een afspraak!

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen ProfCore?

Neem contact met mij op!