Unieke kans voor operators B/C bij

Deep Branch

PC CHEMIE MANNEN 1000pixels

Vooruitstrevende ontwikkeling op Chemelot Campus biedt unieke kans voor operators

Bij Deep Branch gevestigd op de Brightlands Chemelot Campus worden micro-organismen ingezet om de uitstoot van koolstofdioxide door de industrie om te zetten naar een voedingsrijk eiwit. Als procesoperator B/C kun je binnen dit innovatieve productieproces -in een geheel nieuwe fabriek- aan de slag en een bijdrage leveren aan een innovatief en duurzame oplossing binnen de diervoedingsindustrie. Een unieke mogelijkheid die je niet aan je voorbij kan laten gaan!

Foto 1 Proton pic 6

Voedingsrijk eiwit als duurzaam alternatief

In een nieuwe fabriek op het Chemelot-terrein in Geleen wordt technologie ingezet om voedingsrijke eiwitten te produceren. In een uniek proces worden micro-organismen ingezet om de uitstoot van koolstofdioxide door de industrie om te zetten naar een voedingsrijk eiwit. Een unieke methodiek waarbij de CO2-uitstoot tot wel 90% afneemt. Een zeer belangrijke ontwikkeling in de zoektocht naar duurzamere alternatieven binnen de diervoedingsindustrie.

ProfCore ondersteunt Deep Branch bij de samenstelling van het hoogwaardige team aan operators dat in de nieuwe fabriek aan de slag gaat. Meer weten over deze functie? Bekijk de gehele vacature via onderstaande button.

Ben jij de procesoperator B/C die wij zoeken?

Meer weten over deze unieke rol? Laat vandaag nog van je horen!

1000 pixels 20231030 1403112 002

Wat hebben we jou te bieden?

Heb jij minimaal een afgeronde Operator B-diploma op zak en enige ervaring in procestechniek, dan hebben wij jou iets heel interessants te bieden:

  • Een innovatieve functie en werkplek op Chemelot Brightlands Campus in Geleen.
  • Een uitdagende baan in 5-ploegendienst met een ploegentoeslag van 33%.
  • Een aantrekkelijk salaris tussen €3100 en €3750 bruto per maand, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.
  • Door de unieke samenwerking met Deep Branch is het voor deze functie mogelijk om te starten met een Deep Branch-contract.