Een frisse start

Bij ProfCore

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 4

Wil jij er de komende jaren warmpjes bijzitten?

Goed dat je ons hebt weten te vinden! Wij zijn ProfCore en ons team bestaat uit meer dan 500 vakmensen in vaste dienst! Via ProfCore kun jij bij toonaangevende bedrijven in Limburg en Brabant aan de slag. Bedrijven die actief zijn in de food, chemie, maakindustrie en logistiek. En daar liggen mooie kansen voor jou. Met volop keuze, zodat jij helemaal op je plek bent!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06871

Met of zonder ervaring - bij ProfCore zit je goed

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Via ProfCore ga je als procesoperator, productie- of logistiek vakspecialist aan de slag bij interessante opdrachtgevers in de regio. Daarbij is voor ons heel belangrijk dat jij goed op je plek bent. Met een baan die bij je past, en ruimte om jezelf - op een manier die bij jou past - door te ontwikkelen. Met volop opleidingsmogelijkheden dus!

Klaar voor een nieuwe, frisse stap - kom eens vrijblijvend kennis maken met ProfCore en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Ik kom graag in contact

Laten we kennismaken!

Benieuwd naar jouw mogelijkheden binnen ProfCore? Neem nog vandaag contact met mij op!

Waarom ProfCore

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07691

Vaste baan met keuze uit gave projecten

Ploegen- of dagdienst? Chemie-, food, maakindustrie of logistiek? Langer bij een bedrijf of regelmatig wisselen van werkplek? Met vele werkplekken vinden we de baan die bij jou past. Als ervaren vakspecialist, maar ook zonder relevante opleiding, zit je bij ProfCore goed!

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06645

We zien je en zijn er voor je

Salaris, pensioen, werkkleding en verlof zijn goed geregeld. Ook zijn we er echt voor jou. Jouw Project Manager is er om je loopbaan uit te stippelen of voor een luisterend oor. 
En wil jij graag carrière maken? Dan zeggen wij: ga ervoor! Je kunt een opleiding volgen en binnen ProfCore doorgroeien naar een andere functie of werkplek.

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06429

Plezier op je (werkplek) en daarbuiten

We gaan voor plezier óp je werk, maar zeker ook daarbuiten. Met gezellige bedrijfsuitjes én een actieve personeelsvereniging zorgen we dan ook voor de nodige ontspanning. En daarin worden ook jouw familieleden niet vergeten! 

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten