Helemaal op je plek

Bij ProfCore

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 4

Wij zijn ProfCore en ons team bestaat uit meer dan 500 vakmensen in vaste dienst. Via ProfCore kun jij bij toonaangevende bedrijven in jouw regio aan de slag. Ga aan de slag in de chemie-, food- en maakindustrie of logistiek. Werken in verschillende ploegendiensten en starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband? Bij ons kan het allemaal. 

Bij ProfCore kies je de baan die bij jou past!

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07173

Altijd werk en inkomen

Werken bij ProfCore, betekent zekerheid en stabiliteit voor jou. Je ontvangt als start een jaarcontract mét de intentie deze om te zetten naar een vast contract. Zo heb jij zekerheid in inkomen én werk. 

Ook kun je via ProfCore en dus op onze kosten, een opleiding volgen tot operator A,B of C, logistiek medewerker of supervisor. Kortom - wij bieden je alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en zo echt werk te maken van jouw carrière.

Vacatures
The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 06871

Kies een baan die bij je past

Of je nu een ervaren vakspecialist bent, net begint in de procestechniek of logistiek óf jezelf wilt omscholen: bij ProfCore zit je goed. Via ProfCore ga je als procesoperator, productie- of logistiek vakspecialist aan de slag bij interessante opdrachtgevers.

Zorgen dat jij op je plek bent - dat is belangrijk voor ons. Met een baan die bij jou past, en ruimte om jezelf - op een manier die bij jou past - door te ontwikkelen. 

Klaar voor een nieuwe stap? Kom eens vrijblijvend kennis maken met ProfCore en laat je verrassen door de mogelijkheden!

Ik kom graag in contact

Waarom ProfCore

The Creators Hub Jordi Sloots Profcore 07691

Groeien doen we samen

Wil je carrière maken? Dan zeggen wij: ga ervoor! Je kunt een opleiding volgen op onze kosten, doorgroeien naar een andere functie of werkplek én binnen ProfCore switchen van sector. Ook je rij-opleiding zien we als een investering om jou op de juiste plek te krijgen! Kortom: bij ons heb je geen baantje, maar een loopbaan. 

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06645

We zien je en zijn er voor je

Salaris, pensioen, werkkleding en verlof zijn goed geregeld. Ook zijn we er echt voor jou. Jouw Project Manager is er om je loopbaan uit te stippelen of voor een luisterend oor. 
En wil jij graag carrière maken? Dan zeggen wij: ga ervoor! Je kunt een opleiding volgen en binnen ProfCore doorgroeien naar een andere functie of werkplek.

The Creators Hub Jordi Sloots PROFCORE 06429

Plezier op je (werkplek) en daarbuiten

We gaan voor plezier óp je werk, maar zeker ook daarbuiten. Met gezellige bedrijfsuitjes én een actieve personeelsvereniging zorgen we dan ook voor de nodige ontspanning. En daarin worden ook jouw familieleden niet vergeten! 

Interesse?

Ik vertel je graag meer over alle mogelijkheden.

Onze beloftes

Onze beloftes

1

Altijd een baan die bij je past

2

Wij zien je en zijn er voor je

3

Groeien doen we samen

4

Flexibel met toch een vaste baan

5

Volop plezier: op je werk(plek) en daarbuiten